--> Обурені лучани, жіночі секретики і Олег Винник: у Луцьку відбувся вечір гумору | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обурені лучани, жіночі секретики і Олег Винник: у Луцьку відбувся вечір гумору

0
0
Обурені лучани, жіночі секретики і Олег Винник: у Луцьку відбувся вечір гумору
На сцені РЦ «Промінь» виступили кращі коміки країни.

Гумористичне шоу відбулося у середу, 21 лютого. Варто відзначити, що до розважального центру прийшло більше півтисячі лучан, які охоче спілкувалися з коміками та не втомлювалися сміятися з їхніх жартів.

Розпочали захід із виступу чемпіона Першого Чемпіонату з гумору «Ліга сміху», дотепного інтелігента з команди «Два капітана 1955» Андрія Колмачевського. Героями жартів Андрія стали присутні у залі дівчата, які охоче розповідали про найоригінальніші "підкати" від хлопців.


Дебютував на сцені РЦ «Промінь» і ківерчанин Вадим Барабуха. Жартував юний гуморист про улюбленця багатьох жінок Олега Винника.

«Я ніколи не бачив, щоб люди вилазили на дах, аби почути й побачити якогось співака. Взагалі, на дах вилазять не від хорошого життя і зовсім не з такими намірами. Ви уявіть, чоловіка вигнали з роботи, його кинула дружина. Стоїть чоловік на даху, ступає крок, аби зістрибнути і тут... «Нино, мне не всеравно», - жартує ківерчанин.

Жартував Вадим Барабуха і про працівників «Приватбанку», шоу «Битва екстрасенсів», безвізовий режим і навіть про волинське інтернет-видання «ВолиньPost».

«Я читав «ВолиньPost» і помітив одну закономірність. У них в заголовках фігурують лише два слова: «обурені лучани». Це як назва якогось села «Обурені лучани». Прикиньте, сільський голова Обурених лучан, вірніше Обуренолучанівський сільський голова», - прокоментував заголовки видання комік.

Підірвав публіку й стендап переможця шоу «Розсміши коміка» білоруса Максима Коновала. Його гумор заснований на реальних подіях.
Найбільше вразила лучан історія про батька Максима, чиє почуття гумору дуже гостре.

«Мій тато на кожному святі виголошує один і той же тост. «Не знай забот, живи счастливо, чтоб говорили все всегда: "Как эта женщина красива, как бесконечно молода!». Цей тост щоразу розриває усіх жінок, і я впродовж всього свого життя не розумів, чому банальний вірш так вражає жінок», - почав комік.

Максим додав, що лише на ювілей його матері він дізнався, чому на цей тост так реагують жінки.

«Ми замовили ресторан, прийшли колеги та друзі мами. Звісно, слово мусив говорити мій батько. Тут він встає і виголошує «Не знай забот, живи счастливо…». Розумієте, він навіть не вставив ім’я мами, він просто сказав «как ета женщина красива…». Найдивніше те, що мама чула це більше тисячі разів, але вона розплакалася, розцілувала батька. Врешті мама пояснила, що в цьому тості є все те, що потрібно жінці: краса та молодість».


Говорили й про сімейні цінності, стосунки між чоловіком і дружиною. Так, Павло Євчук із Рівного розповів про те, як зробив пропозицію своїй дівчині у Тунелі кохання, посміявся з людей, які вірять в передбачення з чеків магазину «Сільпо» та розповів про жіночі привілеї.

«У дівчат є груди, і ви користуєтеся цим. У виправдання хлопців скажу, що нам подобаються груди, бо ви їх ховаєте. Ми ж любимо ці секретики. А ще по вашій білизні не зрозуміло, чи це великий «секретик», чи маленький», - почав виступ Павло Євчук.

А завершили вечір гумору стендапом кримського татарина, переможця шоу «Розсміши коміка» Бекіра Мамедова.

Словом, у стінах РЦ «Промінь» відбувся справжній вечір гумору, в якому взяли участь не лише кращі коміки України, але й лучани.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні