--> Волинянку змушували танцювати стриптиз у реаліті-шоу на 1+1. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянку змушували танцювати стриптиз у реаліті-шоу на 1+1. ВІДЕО

4
0
 Волинянку змушували танцювати стриптиз у реаліті-шоу на 1+1. ВІДЕО
32-річна Соломія з Ковеля взяла участь в передачі «Одруження наосліп» на каналі 1+1.

Випуск з її участю вийшов в ефір у середу, 21 лютого.

Ковельчанка спробувала побудувати стосунки в реаліті-шоу. Її чоловіком став 28-річний Валентин із Житомира.

На думку експертів програми, Соломія та Валентин могли стати гарним подружжям. Соломія – темпераментна і самостійна, 10 років була у шлюбі. Валентин – енергійний, чуттєвий. Чоловік, який не боїться заявити, що любить секс понад усе.

Першу шлюбну ніч подружжя провело в одній постелі. Взаємини склалися гарні. Разом ходили в супермаркет, сформували спільний бюджет (Соломія внесла до тижневого бюджету 10 тисяч гривень, а Валентин – 4 тисячі), влаштовували ранкові пробіжки і купалися у холодному озері. І здавалося, що пара – нерозлучна.

Але після випробування, яке підготував Валентин, Соломія вивісила білий прапор і заявила, що хоче розірвати стосунки. Чоловік запросив її у нічний клуб і запропонував привселюдно станцювати стриптиз. Це обурило жінку і довело до сліз. Довелося втручатися експертам. Зрештою вона дала йому другий шанс.

У фіналі шоу Соломія з Волині та Валентин з Житомира залишили обручки і заявили, що закохалися. Як зауважили у програмі, стосунки зберегли і після шоу. Щоправда, тривали вони на відстані, бо Соломія і Валентин лишилися жити в різних містах. Однак, як запевняли, кохання зберегли.

Хоча, як з'ясувалось пізніше - з моменту зйомок до виходу програми в ефір минуло 1,5 року. За цей час жінка встигла покохати іншого, вийти заміж та народити доньку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже добре, що покинула того сексуального звабника
Відповісти
Моральні уроди! Це ж треба спочатку таке придумати, а потім ще й люди хочуть брати участь в цьому цирку! Де мораль?! Дом-2!!!
Відповісти
того і в змі учать і в школі..тупо куда то там іти к успєху якій нарисує бидл еліта...зараз таке в моді в них..жіночка думала на курулєву по тєліку..і він король..а сінца подкінули і кроликами зробили..їм по 15 літ..чо жалітися..скоро вибори будуть..там пять років сінце атрабатують..або наплив емоцій просто..
Відповісти
Який іхав, таку й здибав, полішук і полішучка!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні