У Луцьку під мостом облаштувалися безхатченки

8
6
У Луцьку під мостом облаштувалися безхатченки
У Луцьку під мостом, що з'єднує проспекти Перемоги і Соборності облаштувалися безхатченки.

Люди, котрі, вочевидь не мають житла, влаштували собі там посиденьки, - пише Район.Луцьк.

Поставили стіл, крісла, усе що можна було дістали із сміттєвих контейнерів, які також знаходяться під мостом.

Такі чистки контейнерів безхатченки влаштовують уже не вперше. Лучани, котрі живуть неподалік страшно ходити під мостом вечорами і скаржаться на неприємний запах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
негайно міськраді виділити нові квартири і показати по Аверсу.
Відповісти
Мої вікна виходять під міст, задовбали сміття, бомжі. Ні кому до цього немає діла. Як нам тут жити? Через закриті вікна смертить. Діти бояться йти під мостом зі школи додому.
Відповісти
Бездіяльність влади через те, що вона живе в особняках за високими парканами і за межами міста. Сидять в кабінетах чиновницьких, де комфортно. А те, що людям не комфортно через сміття і волоцюх влада не реагує. Будемо шукати методи, щоб влада нас почула!
Відповісти
Яка влада, такий порядок. Влада не чує людей. Будуть вибори, от тоді й подумаємо...
Відповісти
Ті дестрофіки під мостом їдять собак. Їх треба терміново ізолювати від суспільства. Тутеркульозні, скрізь плюють, а там ходять люди, діти!!!! Місцева влада не реагує, будемо звертатися в різні інстанції.
Відповісти
Ми їх виперли з нашого будинку на Привокзальній 3, де вони ходили ночувати і бухати більше 10 років, то тепер вони живуть під мостом! А уявіть собі, що терпіли мешканці нашого будинку!!! І куди їх дівати! Це привокзальний район, "транзитна зона", так би мовити. Тут постійна "ротація кадрів".

Відповісти
Це питання для влади куди їх дівати. Ви уявляєте, як вони розносять туберкульоз і інші хвороби. Скоро буде тепло, сморід. Біля колонки п'ють воду...
Відповісти
А деж ті славетні муніципали...Їм би тільки бабусь ганяти з пучком укропу.А туди зась,кишка тонка...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні