--> Волинянка взяла участь у проекті «Одруження наосліп». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка взяла участь у проекті «Одруження наосліп». ВІДЕО

2
6
Волинянка взяла участь у проекті «Одруження наосліп». ВІДЕО
32-річна Соломія з Ковеля взяла участь в реаліті «Одруження наосліп» на телеканалі 1+1.

Новий випуск програми вийшов у середу, 21 лютого, о 22.00, - пише Район.Ковель.

Автори шоу описують жінку як цілеспрямовану і темпераментну жінку, яка змалечку звикла самостійно заробляти та утримувати себе. Соломія шукає сильного чоловіка, який буде підтримувати та оберігати її, проте сильний характер часто заважає дівчині проявити власну жіночність.

Чоловіком ковельчанки став 28-річний Валентин із Житомира. Активний та впевнений в собі хлопець пишається своїми досягненнями в романтичній сфері, проте запевняє, що втомився від легковажних стосунків. Він мріє зустріти старшу за себе жінку, з якою зможе створити щасливу родину, – зазначається в анонсі телепередачі.

На пару чекають випробування, у яких їм доведеться довести готовність змінюватися заради стосунків. Валентин приготував для дівчини справжні сюрпризи. Так, вже на першому побаченні хлопець подарував Соломії атрибут для романтичних ігор. Проте, найбільш неприємний сюрприз очікував на неї у соціальних мережах. Як виявилось, Валентин підтримує романтичні стосунки з іншими дівчатами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати такого романтика в шию
Відповісти
Программа гаона тiльки Щоб цi одруження були реальнi та молодi жили собi щасливо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні