--> Волинському бійцю потрібна дорога операція на серці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинському бійцю потрібна дорога операція на серці

0
-3
Волинському бійцю потрібна дорога операція на серці
Волинському бійцю Михайлу Ярмолі потрібна операція на серці, стан чоловіка щодня погіршується.

Про це написав адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

Василь Нагорний написав, що Михайло Ярмола в лютому 2015 року був мобілізований в 93 бригаду - демобілізувався в 2016 році.

"Як то кажуть, «зализав рани» і підписав піврічний контракт , воював далі в 14 бригаді. Звичайно що ні ВЛК , ні медогляду не проходив. Тепер АТО вилізло не боком, а серцем. Хлопцеві потрібна операція на серці, причому лікарі просять не зволікати, стан щодня погіршується. Вартість операції в Луцьку приблизно 60 000 гривень, але наскільки я зрозумів це якщо відкривати серце", - йдеться у дописі.

Василь Нагорний зазначив, що чоловік зараз перебуває в госпіталі інвалідів війни.

"Йому 28 років, не аватар, взагалі не вживав і не вживає спиртного, не курить, воював з честю і спину не повертав до ворога. Живе з мамою скромно, в місті Ковелі, мама на утриманні інвалід 3 групи. Замість характеристики. Хлопець економив кожну копійку, коли був на контракті, щоб допомагати мамі з лікуванням та оплатити навчання в університеті. До речі, Михайло пише вірші і не тільки, в ФБ його знають під псевдонімом Михайло Укран", - додав Василь Нагорний.

Чоловік потребує допомоги. Номер картки: 5168 7572 6990 3367 Приват.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні