--> Чиновник-автоандон: голова Луцької РДА поставив машину просто біля дверей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чиновник-автоандон: голова Луцької РДА поставив машину просто біля дверей. ФОТО

9
-5
Чиновник-автоандон: голова Луцької РДА поставив машину просто біля дверей. ФОТО
Голова Луцької РДА Ігор Ярмольський неправильно припаркував свій автомобіль "Лексус" у внутрішньому дворі адміністрації.

Про це написала голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб у Фейсбуці.

На фото видно, що "Лексус" голови Луцької РДА припаркований прямо перед виходом з будівлі. Відповідно до правил дорожнього руху паркуватись заборонено у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.

Нагадаємо, у грудні 2017 року Ігор Ярмольський перетнув подвійну суцільну смугу, спровокувавши аварію. Тоді очільник Луцької райдержадміністрації на "Лексусі" намагався перетнути подвійну суцільну смугу. У цей момент в його авто втаранився червоний "БМВ".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порубати сокирою якщо це мудак!!!!
Відповісти
Це внутрішній двір адміністрації, якого милого Твердохліб туди полізла? є ж основні двері, колеги працівники нехай скаржаться якщо їм заважає, а то виглядає так що немає чим насолити то давайте хоч щось придумаємо)))
Відповісти
на "внутрішній двір" правила не діють? Чи це приватна територія?
P.S. Твердохліб - теж не люблю, але автоандонів - більше
Відповісти
територію можна назвати і приватною, нема чого там всім лазити, там гаражі адміністрації а не прохідний двір
Відповісти
сміття не вивозять в маяках скоро буде як в львові а вона їздить дивиться хто де машину поставив
Відповісти
В Твердохліб проблем по самі вуха, в вона все слідкує за Ярмольським і ніяк не заспокоїться. Працюй, а не сиди в фейсбуці. Близький той час, коли знову будеш простою невдахою швеєю.
Відповісти
Як що цей мудак кладе на правила паркування, то вiн також кладе на Лучан! Ось и дивиться хто прийшов до влади БИДЛОТТЯ! Аварiю зробив, а прав його не лишили... Це наше правосуддя за наши кошти
Відповісти
Доречi зараз вже кожен знаЕ його автiвку, треба тiльки цвях у руку
Відповісти
особенно за ваши кошти совки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні