Луцькі перевізники запевняють, що працюють у збиток

11
-1
Луцькі перевізники запевняють, що працюють у збиток
За три місяці ПрАт «Луцьке АТП 10701» отримало збитків, у розмірі більше трьох мільйонів гривень.

Про це стало відомо у середу, 21 лютого, під час виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, директор ПрАт «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін зазначив, що практично кожен перевізник та підприємець Луцька працює собі у збиток.

«Перевізник не здатен забезпечити договірні умови, укладені з підприємцями. Влада має визначитися, яким чином забезпечити перевізнику нормальні умови: за рахунок виплати компенсації, передбаченої законом, чи підвищенням вартості проїзду», - каже підприємець.

Зі слів Сергія Дьоміна, проблеми із маршрутним таксі №18 виникли ще після підняття вартості проїзду до 4-ьох гривень.

«18-ий маршрут з’їхав тільки через те, що після збільшення вартості проїзду ще до 4 гривень, сума витрат становила більше цієї суми», - каже чоловік.

Перевізник додає, що, після збільшення вартості палива, за три місяці підприємство отримало збитків майже у 3 мільйона.

«Нема в приватного перевізника справного транспорту, аби здійснювати перевезення. Давайте поховаємо транспорт, а тоді будемо думати, як нам жити далі. Жоден перевізник не працюватиме собі в збиток»,- завершив Сергій Дьомін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не подобається в село гній ідіть возити.
Невже тяжко на конкурсній основі давати маршрути зразу оговривши вартість перевезень, можливо хтось і за 2 грн. буде возити.
Відповісти
Купити більше тролейбувсів і нах... ті маршрутки
Відповісти
Долар дешевшає і бензин теж - який збиток? Хапуги і ледарі ви!!!
Відповісти
я думаю що підвищення на прїзд немає резону.так як нас перевозять тощей забагато ми їм платимо! так як транспорт старий візжит,піщить- це поперше. а подруге перевізник повинен зараньше думати про обновлення і ремонт. якщо подивитися він (перевізник) як живе і небідує,які має статкі. і чому цім надальше займається перевозкою людей,а нейде на завод? і ще за водіїв ,які перевозять нас пасажирів:можуть під час руху автобуса говорити по мобільному(що створює небезпеку на дорозі);може не дивитися на дорогу і рахувати здачу; їздять не по графіку;хамлять пасажирам; і немає кондуктора для обілечування пасажирів(щоб знати всередньому кількість перевезенних).
Відповісти
Пан Дьомін. Графік руху 18 маршруту був розрахований на 5 транспортних засобів, фактично їздило 2 ТЗ (було і 2-4). В маршрутці на початку лютого 2018 року була обява, що з 03 лютого буде 1 транспортний засіб в зв'язку з відсутністю рентабельності, а з 07 лютого згідно вашого розпорядження диспетчер не випускає на 18 маршрут ні одного ТЗ. Міській владі ви повідомили, що відсутні ТЗ. То ви поясніть як так може бути, що коли брали 18 маршрут то було п'ять ТЗ рентабельними, а зараз 1 ТЗ не рентабельний. Поверніть одну маршрутку на 18 маршрут.
Відповісти
Щось не подобається-єхай на.уй... соси лапу Біма
Відповісти
Поверніть схему 18 маршруту - ст.ринок, Волі, Шопена, Соборності, Ветеранів, Відродження, Мазепи, Декабристів, Рівненська,Окружна, Маяк.
Відповісти
Я звинувачую міську владу за не якісні договори з перевізником. Перевізника за одностороннє порушення умов договору (до 2021 року). Водіям 18 маршруту респект за ввічливість, gps, витримання графіку, чистоту автобуса особливо 4064. Поверніть 18 маршрут.
Відповісти
Поверніть 18 маршруті, який їздив на Львівську через вулицю Даньшина.
Відповісти
Тому що старі маршрутки, постійно ламаються. Не подумали про те, в яких старих ржавих банках перевозять людей? Ще добре що платимо 4 грн, щоб наглотатися пилі по дорозі в немитій машині. Пака!!!!
Відповісти
А ви купіть лучанка автобус і возіть на зло всім перевізникам БЕЗКОШТОВНО...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні