--> «Скоро не буде на чому їздити», - луцький перевізник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Скоро не буде на чому їздити», - луцький перевізник

6
-1
«Скоро не буде на чому їздити», - луцький перевізник
Перевізник нарікає на бездіяльність влади та управління транспорту.

Про це стало відомо у середу, 21 лютого, під час виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, директор ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД Юрій Девіцький зазначив, що автобуси підприємства у критичному стані, а нові вартують майже 2 мільйони гривень.

«З осені минулого року ми подаємо листи до відділу транспорту, бо неможливо здійснювати перевезення на транспорті, який знаходиться в критичному стані. На це не треба дивитися через рожеві окуляри, ми дочекаємося того моменту, що лучанам не буде на чому їздити», - зазначив перевізник.

Юрій Девіцький каже, що після підвищення тарифу за проїзд до 4 гривень, у Луцьку відкрили цех для ремонту автобусів.

«За минулий рік ми повністю відремонтували 10 маршруток, враховуючи повну заміну салону, вузлів та агрегатів. Цього ж року ми можемо випустити в рейс тільки один автобусів, бо вартість палива піднялася, а більшість маршруток просто не можуть здійснювати перевезення», - додав Юрій Девіцький.

Перевізник каже, що раніше підприємство неодноразово брало кредит, бо на капітальний ремонт транспортного засобу витрачали 350-400 тисяч гривень. Купівлю нових автобусів директор підприємства навіть не розглядає, мотивуючи це тим, що вартує одна маршрутка майже два мільйона гривень.

«В Україні немає жодного заводу, який би виробляв транспорт. Луцький завод стоїть, Львівський – стоїть, Запорізький – банкротує», - завершив перевізник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сьогодні стою чекаю маршрутку, приїхала одна "запакована", бачу ззаду їде інша, вирішив сісти в неї, бо вона пустіша. а той ідіот водій просто не зупинився, бо йому треба було обігнати конкурента, який стоїть на зупинці. питання: це сервіс чи тупе згрібання грошей? а тому падлі бажаю шоб в нього щодня колесо пробивалось! ти не людина - ти гімно
нехай набу перевірить власників тих маршруток, а потім будем думати чи піднімати вартість проїзду
Відповісти
Не буде то й добре-мерія візьме тролейбуси нові в кредит
Відповісти
А яка вартість проїзду зможе задовільнити перевізника 5, 10, 50 чи100 грн? Озвучте цифру. Міська влада, настав час переходу на трамваї та тролейбуси.
Відповісти
І знову Дєвіцький плаче і просить підняти ціну.Ну прям як Порох гроши в МВФ клянчить.Да яка б ціна небула на перевезення йому все мало.Голєва забирає а собі ж урвати теж охота.Хрен а не підняття.Як для Луцька то 4 гр.багато.А чого тільки плаче і лякає.Хай закривається.Прийдуть інші більш порядні.Свято місце пустим не буде.А Дєвіцький хапуга і брехун.
Відповісти
Які інші... коли 1 коштуе 2 млн.грн. як піднімаються ціни на продукти то чому не страйкуете. давайте будемо справедливі.
Відповісти
ШАНОВНИЙ НЕВІДОМИЙ. НЕ ЗАЗДРІТЬ ДЕВІЦКОМУ КУПІТЬ АВТОБУС І ВОЗІТЬ СОБІ НА ЗДОРОВ.Я БЕЗКОШТОВНО.....ПАСАХИРІВ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні