--> Працівники «Ласки» не вакцинуються від сказу, - зоозахисниця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники «Ласки» не вакцинуються від сказу, - зоозахисниця

1
5
Працівники «Ласки» не вакцинуються від сказу, - зоозахисниця
Представниця громадської організації «Волинське об’єднання зоозахисту» Ірина Петренюк стверджує, що жителі міста Луцька не хочуть звертатися до КП «Ласка», а самостійно рятують своїх тварин.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21 лютого.

Зокрема, зоозахисниця каже, що працівники комунального підприємства не вакцинуються від сказу, хоча щодня мають справу із хворими тваринами.

«Більше того, директора підприємства неможливо застати на робочому місці, а її сусіди стверджують, що з дому Дана Новарчук виходить тільки після 12:00»,- каже жінка.

Нарікає зоозахисниця і на те, що витрати на відрядження перевищують витрати на забезпечення потрібних умов для тварин підприємства.

«З бюджету виділяються кошти лише на заробітну плату працівникам підприємства, а тому ми підозрюємо, що гроші на утримання тварин взагалі не використовують і не виділяють», - додала жінка.

Член виконавчого комітету Валерій Корпач комітету зазначив, що до підприємства та директора КП «Ласка» завжди є запитання та зауваження. Більше того, волонтери та громадські активісти неодноразово зверталися у правоохоронні органи, однак реакції не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому така увага до цієї живодерні? У людей ще є блохи і воші це теж актуально для країни 4 соорту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні