Вбивство битою: перед смертю Каті Литкіної її знайомий дивився жахливі відео в інтернеті

6
5
Вбивство битою: перед смертю Каті Литкіної її знайомий дивився жахливі відео в інтернеті
У Ковельському міськрайонному суді продовжили досліджувати письмові докази у справі вбивства 16-річної Нововолинська Катерини Литкіної.

Засідання суду відбулося у вівторок, 20-го лютого, - пише "Буг".

На початку судового засідання заслухали свідка Андрія Юзвика, який навчався із обвинувачуваним у вбивстві Назаром Статочнюком у школі, пізніше в технікумі і, як сам зізнався, знає його з дитячого садочка. Свідок охарактеризував обвинувачуваного як доброго підлітка, який завжди був готовий прийти на допомогу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ймовірного вбивці Каті Литкіної знайшли її фото

Він розповів в залі суду, що коли розпочалися пошуки Катерини Литкіної, в соцмережі особисто скидав Назару посилання на новини про її зникнення. Під час дослідження доказів суддя Логвинюк зачитала присутнім, чим закінчилась ця переписка – реакцією Статочнюка на повідомлення про зникнення дівчини були репліки “Ха-ха, буває”, “Допригалась дєвка”. Також зачитали повідомлення від інших користувачів мережі, котрі прямо запитували у хлопця де Катя, відповіді на які супроводжувались нецензурною лайкою.

Назар Статочнюк на той момент перед ровесниками свідомо приховував інформацію про те, що його брат Максим Терлецький, перебував в Україні і завідома надавав неправдиву інформацію, що він знаходиться в Словенії. Історія відвідування Статочнюком сторінок інтернету свідчить про те, що він неодноразово намагався зайти на сторінку Литкіної у ВК до моменту вбивства.

На ноутбуці хлопця містилася також папка “Катя”, яку було видалено 8.08.2016-го року. Як повідомив прокурор Самчук, у ніч з 1-го на 2 серпня (період вбивства) обвинувачуваний з ноутбука заходив в ютюб та з 00:14 по 00:19 переглядав відеофрагмент фільму “Безславні виродки”, який передбачає спосіб вбивства людини за допомогою бити.

Цієї ж ночі він знову з’явився в інтернеті о 3:03. У історії відвідування сторінок є також відомості про те, що раніше Статочнюк шукав биту в інтернеті. Суд продовжить розглядати справу 21-го лютого.

Нагадаємо, Катю Литкіну розшукували по всій Волині після того, як пізно ввечері 1 серпня 2016 року вона пішла з дому й не повернулася. 11 серпня поблизу шахти № 3 у Нововолинську батько знайшов тіло дівчини.

Відео 18+.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Облюдок... Таку ж саму йому смерть
Відповісти
От виродок! Довічне йому!!!
Відповісти
я фігею. Як можна когось звинувачувати у вбивстві на пілставі СМСок і того які фільми хто дивиться. Цу маразм
Відповісти
Ну не кажіть, там не одні смсески і фільми є доказами. В обвинувачуваного знайшли флешку вбитої, він гуляв з нею і з своїм братом за пару годин до того як вона зникла. Їх бачили разом. Є аудіо розмов з його матір'ю, де вони говорять про телефон Каті. Все вказує на цього гівнюка
Відповісти
а ты - *презумпция..* - видимо, такое же, как и отморозок убившийКатю! или из его семейки!
Відповісти
Тупим не доведеш шо вони тупі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні