Як у Луцьку штурмували приміщення міліції 4 роки тому. ВІДЕО

12
0
Як у Луцьку штурмували приміщення міліції 4 роки тому. ВІДЕО
Лучанин опублікував відео, як 4 роки тому люди штурмували приміщення міліції та вимагали голову Волинської ОДА Олександра Башкаленка звільнитись.

Відео поділився Олександр Пілюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 19 лютого 2014 року біля приміщення обласної міліції протестувальники почали вибивати двері, їм у відповідь почали кидати димові шашки.

Радикально налаштовані активісти кидали у приміщення каміння, яке долітає навіть до вікон 3-ого поверху будівлі. Також розбивали вікна битами та закидували коктелі Молотова.

"На відео видно, як перелякані міліціонери втікають з будівлі по дахах. Тисячі людей взяли в облогу УМВС, де переховувався голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко. Люди змушували Башкаленка вибачитись за криваві злочини влади в Києві і написати заяву на звільнення з посади", - коментує відео Пілюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і чьому ніхто непокараний? І за які кошти зробили ремонт?
Відповісти
А ініціатори заворух - тепер "безголові" депутати
Відповісти
Башкаленко , ти?
Відповісти
Як раз мiлiцiя не втiка, а допомогають жiнкам врятуватись вiд шалених молодикiв в масках! Таким вбити, як поссяти!
Відповісти
йдіть канапку їм принесіть, щоб пика під маскою бува не схудла. ви ж носили. чи ковбаска закінчилась?
Відповісти
А ще безлiч лучан, кого цi бешенI заблокували у маршрутках, намагаясь перевернути громадський транспорт! Де зараз усI вони? Жити стало ще гiрше, ми усi на межi вимирання, наш президент БАРИГА, а революцiантiв нема... Мабудь ще не проплачено! Це наша реальнiсеть
Відповісти
Хороший досвід для гунчика. Може таким способом нехай він попросить пробачення, що з кумом знущається з людей...
Відповісти
він вас мав у с*аці.
Відповісти
Гунчика на площу можна під рукою принести. Воно ж як моль. Але почекайте, баригіна жінка приїжджає на Волинь, нехай попрощаються!!!
Відповісти
А чим гунчик кращий за башкаленка! Це ж така тварь, має підтримку рошенівські тварі.
Відповісти
Аналізуючи останні роки напрошується висновок....
Менти, сбушники, прокурори... всі хабарники, дебіли, всіх звільнити та розстріляти!!!!
Зате всі громадські діячі, всі «гражданські» люди- це Українці, найкращі в Світі люди!!!
Може хватить бачити соринку в когось в оці та не бачити брєвно в себе?!!!
Почніть з себе!!!!! На даний час люди в погонах за кермом п‘яні не їздять (є поодинокі вирадки), зате пів Луцька ганчють вгашені за кермом... і якщо зупиняють таксиста по 130 ст. - то це просто п‘яний за кермом, якщо мент- роздумаюиь по всім ЗМІ... дискримінують як можуть тих мусарів...
Народ - вам особисто жоден правоохоронець нічого «не должен» , вдовбіть собі це в голову!!!! Так вони отримують зарплату від державу, але! Ти стоїш на базарі, торгуєш, і обминаючи податки платиш мізер в Податкову!!! А потім кричиш... караул ти поганий мент, я своїми податками плачу тобі зарплату!!!
Маразм!!!!!!
Або випадок... тато, мама, син. Син збив на авто людину! І тато з мамою біжить в поліцію ... караул давайте регульнем щоб синок не сидів!!!
Люди ви ж не хочете корупцію в органах? Так не провокуйте!!!
Наш народ хоче щоб не було корупції та щоб був кум в прокуратурі, який зможе все порішати!!! Що не так????
Постворювали групи типу «автоандони» і понеслось.... фоткають всіх викидають в нет... це типу самореалізовуєтесь???? Людина поставила авто бвля під‘їзду, допомогла хворій бабусі дойти до квартири- бля сфоткали, викинули в «автогандони» і підписали - мажор, все дозволено тощо!!! Та ну будьте ви людьми!!!!!
Настільки вже тощнить від вашого « псевдо патріотизму»!!!!!
Складається враження що люди в погонах - це основна біда в нашій державі!!! Ні! Вони просто виконють накази! А ви почніть з себе будувати країну!!!
Відповісти
--Менти, сбушники, прокурори... всі хабарники, дебіли, всіх звільнити та розстріляти!!!!--
ця тема активно мусолилась серед розумово неповноцінних свідомих дібілів, щоб розвалити країну. для початку треба було розвалити силові структури. кончені дібіли, горіть у пеклі вічно тепер.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні