Лучани створюють несерйозні петиції, - експерт

3
19
Лучани створюють несерйозні петиції, - експерт
Голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Ірина Гайдучик заявила, що лучанам потрібно навчитись користуватись петиціями.

"Значна частина, які там є - це не є теми для електронних петицій. Тобто людей порібно вчити тому, як взагалі використовуватий такий інтрумент", - зазначає посадовиця у сюжеті 12 каналу.



Експерт переконана, що коли петиції стануть серйознішими - влада буде їх охочіше брати в розробку.

У місцевих зверненнях до влади лучани просили переважно обмежувачі руху, дитячі майданчики та інші побутові дріб’язки.

До Президента з Волині зі словами "Луцьк" чи "Волинь" за останні роки надходило лише шість прохань. Два з них - й досі мають стратегічне значення не лише для регіону, а й усієї держави.

Автор Сергій Дюрич хотів новий транспортний коридор із трьома смугами у кожному напрямку. Він мав з’єднати Маріуполь через Запоріжжя - Кривий Ріг - Кропивницький - Житомир - Рівне - Луцьк із селом Старовойтово, що поблизу кордону з Польщею.

Він же у травні 2016-ого просив потяг з Ковеля до Херсона. Теоретично він міг би курсувати через станції Рівне - Новоград-Волинський - Коростень - Київ - Шевченкове - Помічна - Южноукраїнськ - Миколаїв - Херсон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватить людям забивати голову гівном
Відповісти
от цікаво мені, якщо ЛУЧАНИ напишуть петицію, що їм ТЕРМІНОВО НЕОБХІДНІ ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ - це буде СЕРЙОЗНА петиція чи ні???
Відповісти
Пустіть маршрутку по новому транспортному коридору з трьома смугами в кожному напрямку по вул. і Франка у Луцьку !..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні