--> У Луцьку подружжя безплатно роздає хліб пенсіонерам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку подружжя безплатно роздає хліб пенсіонерам

7
32
У Луцьку подружжя безплатно роздає хліб пенсіонерам
У Луцьку подружжя Наталія та Андрій Шафети купують та роздають хліб пенсіонерам.

Безкорисливо допомагають вони людям раз на тиждень на Центральному ринку уже протягом кількох місяців. Щоразу до них шикується черга стареньких, яким не вистачає грошей. Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Лучанці Любові Свіржевській - 86. Пенсії, бідкається старенька, ледве вистачає на найнеобхідніше. Тому щотижня приходить на базар по беезоплатний буханець хліба.

Задарма роздавати хліб стареньким Наталя та Андрій Шафети вирішили півроку тому. Кажуть, несила було дивитися, як пенсіонери рахують останні копійки, щоби придбати буханець.

Свою доброчинну акцію розпочали у жовтні. Спочатку, розповідає Наталя, роздавали по 20 хлібин, тепер уже - 60. Щотижня на це у подружжя йде 2000 гривень.

Людей, які приходять по хліб, щоразу більшає.

Із 2 тисяч підприємців, які працюють на Центральному ринку, ініціативи подружжя не підтримав жоден. Наталя дивується: замість підтримати чути лише кепкування.

"Нас сприймають не дуже серйозно. Кажуть, що нам немає чим зайнятися, нема куди гроші витратити. А насправді гроші - це така справа... Я вважаю, краще бути не багатим, а щасливим", - вважає жінка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
32

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справедливості ради зауважу шо пани Полішук та Палиця також ігнорують цю чудову ініціативу.
Відповісти
Пам'ятати треба одну річ ,що сьогодні ти багатий а завтра можеш бути бідним.
Відповісти
Люба свіржевська це моя сусідка. Живе на пр.перемоги,26/15. Я в шоці! Вона має пенсію більше 2000 тисяч. Живе одна, має субсидію, племінник працює в СБУ. Просто вбого виглядає. Не дивіться на таких стареньких...
Відповісти
Поцікавтеся в пенсійному скільки свіржевська має пенсії. Вона ще Вам може допомогти.
Відповісти
Ви робите дуже добру справу і вам бог дасть набагато більше. Але написане вище правда. Шкода, що люди використовують таких добродушних благодійників. Така люба, на жаль, не одна в світі.
Відповісти
Але дійсно краще нехай би ту хлібину взяла людина, яка цього потребує. Поцікавтеся про неї а сусідів.
Відповісти
Оце, молодці, приємно, що в наш час є такі люди, здоров'я вам,Наталю і вашому чоловікові! А скільки та бабуся отримує пенсіі і як живе, це на іі совісті!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні