--> У Луцьку п'яний з кулаками накинувся на фельдшера «швидкої», який хотів йому допомогти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'яний з кулаками накинувся на фельдшера «швидкої», який хотів йому допомогти

2
5
У Луцьку п'яний з кулаками накинувся на фельдшера «швидкої», який хотів йому допомогти
У Луцьку на одній із автозаправок поліція знайшла п'яного побитого чоловіка. На місце приїхали медики, проте чоловік відмовився від допомоги і побив одного з фельдшерів.

Інцидент трапився у суботу, 17 лютого, - повідомили на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

Працівники поліції на одній із автозаправок виявили побитого чоловіка і викликали медиків. Прибувши на місце події фельдшер спробував оглянути його.

Проте, замість того щоб дати себе оглянути, нетверезий чоловік повівся агресивно, при цьому висловлюючи нецензурну лайку і погрози. Працівники поліції стримували пацієнта, але він несподівано спрямував свою агресію на медика і кинувся на нього з кулаками.

Працівники поліції затримали нападника і наклали на нього кайданки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
— Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Відповісти
В совку була пропаганда тверезості,молочні весілля і бій з пиятикою!і що?допомогло?ніхто не пив?всі витверезники були переповнені.так-що телевізор тут ні до чого.кожен обирає сам свій шлях
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні