--> Лучанка купила банку оселедців з хробаками. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка купила банку оселедців з хробаками. ФОТО

10
-6
Лучанка купила банку оселедців з хробаками. ФОТО
Лучанка Світлана Поворознюк купила банку оселедців з хробаками від виробника "Теремно".

Про це вона написала у групі "Весь Луцьк" у Фейсбуці.

Світлана Поворознюк виклала фото риби з хробаками і заявила, що вже не вперше купує неякісний товар від цього виробника. Дата виготовлення на баночці з рибою - 13 лютого 2018 року, термін придатності - 30 днів від дати виготовлення.

"Хочу поділитись знахідкою. Будьте обережні при покупці оселедця в банці від нашого виробника «Теремно». Це вже купую другий раз,і знов те саме. Цей раз вже не витримала і вирішила поділитись фото, щоб всі побачили і були обережними. Дивіться самі. Ці маленькі «скрутяшки» це черв'ячки", - йдеться у дописі.

Власником ТМ "Теремно" є фізична особа підприємець Лонюк М.С. Він зареєстрований за адресою місто Луцьк, проспект Соборності, 42а. Представник виробника "Теремно" у коментарі виданню "Волинь24" заявив, що це перший такий випадок. Він припускає, що це неправда і лучанка, можливо, замінила кришечку від оселедця.

"Таких випадків ще не було. Це може бути її видумка. Продукції дуже багато, вона не робиться під певного клієнта. Якби риба була дійсно неякісна, це було б набагато більше скарг. Якби була справа у сировині, в оселедці - це було б масштабніше, а одна банка - це нереально. Може, лучанка баночку чи кришку поміняла", - заявили у "Теремно".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это называются "кольцевые черви". Если просмотреть соленую селедку, только с икрой, эти червячки есть практически всегда
Відповісти
Фу, яка гидота, і що нам пропонують, судити таких виробників треба!
Відповісти
ганьба виробнику
Відповісти
А чому у цього виробника російський емеіл "list.ru"?
Відповісти
Потому что так удобнее. А еще мы законтаченные и деньги держим в Сбербанке. И вообще кому какое дело чем занииается наша контора. Рыба это прикрытие, а в действительности мы криптовалюту майним, "Скрепы" называется, и через наши филиалы в УПЦ лохам, извините верующим (каноническим) впариваем. Хайль Пуцин.
Відповісти
В оселедця небезпечні для людини лише круглі черв'яки сімейства Anisakidae є збудниками анізакідоз. Навіть будучи з'їденими, не зможуть заразити людину і загинуть в його шлунково-кишкового тракту. Поки жителі Нідерландів, з'ївши слабосоленої оселедця, не довели небезпеку цього гельмінтозу для людей. Морська риба заражена паразитичними черв'яками в такій мірі, що офіційно дозволений продаж зараженої риби, якщо ветеринарно-санітарна експертиза встановила загибель личинок. Тому заразитися глистами після вживанні оселедця зі спеціалізованого рибного магазину або авторитетного супермаркету практично неможливо. Зовсім інша справа - оселедець, куплена на ринку провінційного міста, з рук або спіймана власноруч...
Відповісти
Тут люди пишуть про морських черв'яків. Я в цьому ніфіга не розумію, а хотілось позловтішатись. Треба почитати, може дійсно все нормально, а якщо ні то це ЗРАДА, і всі за біти і черенки від лопат і йдемо громити риббазу.
Відповісти
Шановні читачі!
Законодавством передбачено можливість наявності неживих гельмінтів та їх личинок в рибі в межах норми (див. "Методику паразитологичного инспектирования морской рыбы и рыбной продукции" МРГ СРСР 29.12.1988г.).
Крім того, якість виготовленого нами оселедця атлантичного обезголовленого слабосоленого підтверджена Експертним висновком №000067 п/18 від 22.01.2018р. виданого ДУ "Волинська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів". Кому цікаво, можемо скинути на e-mail скан-копію документа.
Окремо хочемо подякувати читачам, які нас підтримали та компетентні в даному питанні.
Відповісти
Шо за бред ви говорите про стандарти СРСР, якщо вам подобається їсти черв'яків, то на здоров'я, а продукцію контролюйте якісніше. І в загалі їй потрібно було звернутися до справ споживачів.
Відповісти
Я також потрапила на такого оселедця двічі, шкода що фото в коментарі неможна додати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні