--> Лучани можуть залишитись без води через борги водоканалу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани можуть залишитись без води через борги водоканалу

3
4
Лучани можуть залишитись без води через борги водоканалу
Якщо до 26 лютого "Луцькводоканал" не погасить 9-мільйонний борг перед "Волиньобленерго", 33-ий, 40-ий мікрорайони, а також центр міста можуть залишитись без води.

Про це у коментарі «Волинь24»розповів директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук.

Нагадаємо, КП «Луцькводоканал» боргує ПрАТ «Волиньобленерго» більше 9 мільйонів гривень. Комунальне підприємство попереджали про відключення електропостачання у понеділок, 19 лютого, однак обленерго погодились відкласти радикальні кроки до 26 лютого.

Іван Корчук вважає, що «Луцькводоканал» має шанс погасити борг у 9 мільйонів гривень до цього часу.

«Якщо до того часу прийдуть субсидії – є шанс погасити борг. Але якщо не прийдуть, то ми нічим не зможемо його перекрити», - каже посадовець.

В іншому випадку декілька районів Луцька залишаться без водопостачання. Йдеться про ті, що знаходяться по праву сторону від річки Стир.

«По сьогоднішньому попередженню, мали вимкнути електропостачання на Дубнівському водозаборі КП «Луцькводоканал». Тому, якщо субсидій не отримаємо і не погасимо борг, без води лишиться 33-ій, 40-ий райони та центр міста», - додав директор підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піднімайте тариф,якщо не вистачає. Яущо субсидії не дали, то нехай споживачі оплачують по повному.
Відповісти
Я і так плачу по повній, без субсидії.
За двох кімнатну квартиру з лічильниками на все, включаючи опалення 1750 грн.
Як ви думаєте, це мало?
Чи треба нам вже за 10 сімей платити в яких субсидія?
Щоб все окупилося?
Відповісти
А якщо вивезти у ліс спочатку директора "Водоканалу", добре його там відп.здити, а потім директора "Обленерго" і видп.здити у 2 рази сильніше, то як ви дуиаєте вони змогли б дійти конценсусу що до безперебійного водопостачання міста Луцька. Ну дійсно хороший, дієвий варіант. Шановні панове журналісти, запропонуйте данний варіант, можна навіть у рамках тест-драйву цим двом менеджерам по разу в гризло дати. Дякую за увагу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні