--> У Нововолинську провели благодійний аукціон на підтримку онкохворої дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську провели благодійний аукціон на підтримку онкохворої дитини

0
1
У Нововолинську провели благодійний аукціон на підтримку онкохворої дитини
У Нововолинську святкували Масницю. На святі також збирали кошти для онкохворого хлопчика із Нововолинська Романа Гальчика.

У програмі заходу були розіграші різноманітних подарунків, конкурси, виступи фольклорних колективів і спалення Морени. Відвідувачі мали змогу безкоштовно скуштувати млинців, купити різних смаколиків та випити гарячого глінтвейну, – пише Нововолинський інформаційний портал.

На святі також збирали кошти для онкохворого хлопчика із Нововолинська Романа Гальчика, а саме, був проведений аукціон в якому продали декілька картин. Виручені кошти підуть на добру справу — врятувати життя дитині.

“Відбувся наш благодійний аукціон. Ми дякуємо усім, хто підтримав нас – художників, фотографів, що надали картини та сертифікати на фотосесії. А також жителів Нововолинська, які вразили своєю щедрістю. Отже, Нововолинським міським музеєм у рамках акції ”Мистецтво заради життя” було зібрано суму 11 тисяч 160 грн для лікування Ромчика. Ці кошти до копійки ми завтра перерахуємо на рахунок тата – Юрія Гальчика”, – пишуть організатори аукціону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні