--> «Ласка» ловитиме безпритульних собак у селі під Луцьком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ласка» ловитиме безпритульних собак у селі під Луцьком

4
-2
«Ласка» ловитиме безпритульних собак у селі під Луцьком
У селі Боратин Луцького району КП "Ласка" відловлюватиме бродячих собак.

Про це розповів голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик у коментарі виданню "Волинь24".

Нагадаємо, на початку лютого 2018 року у селі Боратин на вулиці Набережній бездомний собака покусав 16-річного хлопця. За словами Сергія Яручика, після цього випадку він одразу дав доручення заключити договір з КП "Ласка" на відлов бродячих псів.

"У кінці лютого - на початку березня "Ласка" відловлюватиме бродячих собак не лише у Боратині, а й в інших селах нашої громади", - сказав Сергій Яручик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ласка їздить бабло заробляє, а в районі Риббази та Мясокомбінати на К.Карого, бігає величежна стая бродячих псів, чекають кого загризти.
Відповісти
тебе чекають ))
Відповісти
На ЛЕСІ УКРАЇНКИ біля велокави теж якийсь "хатіко"гарчить на дітей зі скейтами та чужих собак,скоро буде ганяти велосипедистів.
Відповісти
Шановний пане голово.Якби ви ще на дачах в Промені їх половили,а то дачники їх прикормлюють, а з настанням зими ті собаки голодні бігають по селі Промінь птицю душать і їдять.Навіть їжу з мискою хапають і втікають такі голодні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні