--> «Вони просто несуть свою творчість», - луцький бізнесмен про артистів, які виступають в Росії. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вони просто несуть свою творчість», - луцький бізнесмен про артистів, які виступають в Росії. ВІДЕО

9
-22
«Вони просто несуть свою творчість», - луцький бізнесмен про артистів, які виступають в Росії. ВІДЕО
Луцький бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов висловив свою думку щодо ситуації з виступами українських артистів в Росії.

Про це він розповів 16 лютого під час телеефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише "Конкурент".

Ведуча Галина Падалко розповіла, що в Україні заговорили про відповідальність для артистів, які виступають в Росії. Пропонують запровадити штрафи та інші адміністративні обмеження.

Галина Падалко поцікавилась в гостя ток-шоу Романа Хорзова, чи можуть означати виступи українців в Росії тим, що вони просто популяризують Україну, як країну талановитих людей.

Натомість Роман Хорзов відповів, що варто пишатись деякими людьми, наприклад Дмитром Монатіком, як вихідцем із Луцька, якого зараз сварять за виступи в Росії.

"Люди добрі! Та треба казати, що "молодець", "клас" - це людина з Луцька. Тимощук – футболіст, який прославляв збірну України на чемпіонатах і якого вчора носили на руках, а завтра кажуть "позбавляємо звання почесного громадянина міста, бо він працювати десь там поїхав". Я розумію, якщо вони, коли влада змінилась, виходять і кажуть – "Я не підтримую цю країну, підтримую агресію", тоді дійсно це зрадник держави, який відверто підтримує вбивство, захоплення території, анексії і так далі… Так, ці люди – злочинці. Так само як люди, які потрапили в список СБУ з російської сторони. Я підтримую ту думку, що якщо ці люди дійсно популяризують політику агресора - це злочинці і з ними треба вчиняти так, як і вчиняє наша держава. Але якщо людина не потрапляє до цього списку і це є наші співвітчизники, наші люди з нашого міста. Та цим треба пишатись… Він несе свою творчість по світу", - сказав Роман Хорзов.

Роман Хорзов не розуміє, чому зациклились на поїздках артистів до Росії, коли вони їздять по всьому світу. Бізнесмен вважає, що цю ситуацію можна довести до маразму і називати зрадниками тих артистів, які їздять з концертами, наприклад, в Казахстан, який в економічному союзі з Росією.

Тоді Галина Падалко поцікавилась, як Роман Хорзов ставиться до українських артистів, які рекламують російські бренди. "Це їхня особиста справа, вони захищені Конституцією України", - відповів Роман Хорзов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-22

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони несуть не творчість, а дають гроші на патрони, якими вбивають наших громадян
Відповісти
Вони вивозять з відти гроші !хотя твій нік все про тебе каже!
Відповісти
Багато людей - там заробляють гроші і привозять їх в Україну. Потім - дають гроші на патрони, а цими патронами вбивають орків
Відповісти
Ви просто пофігісти. Хто несе гроші в Україну? Заробляють в Росії, сплачують там податки, а їдуть відпочивати за кордон, так як наш президент, генпрокурор. Чи може вони в Трускавці відпочивають?
Відповісти
Президента хто обирав? Чому скиглиш, ЩО обрав - те і маєш)))
Відповісти
Гроші привозять в Україну ті українці, які там на заробітках, а не шльондри з надутими губами
Відповісти
Ти - дуже правильно про себе сказала ))
Відповісти

You're an extremely beneficial website; couldn't make it without ya!
Вижте и страницата ми

http://gagetaylor.com/index.php?title=User:StormyGeiger51 видимост на уебсайта

=777?
Відповісти

Wow cuz this is excellent work! Congrats and keep it up.
Вижте и страницата ми

https://sl.ganudenu.net/community/profile/erikknowlton279/ Дигитална агенция

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні