--> Юні рукопашники з Волині вибороли нагороди на турнірі з козацького двобою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Юні рукопашники з Волині вибороли нагороди на турнірі з козацького двобою

0
0
Юні рукопашники з Волині вибороли нагороди на турнірі з козацького двобою
Успішним став виступ наймолодших вихованців Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» на відкритому чемпіонаті Рівненської області з козацького двобою, який відбувся 11 лютого у місті Рівне.

«РУБІЖ» делегував на змагання з козацького двобою 6-х своїх вихованців віком від 8 до 10 років, для яких це були перші виїзні змагання у їхньому житті.

Формат проведення змагань передбачав можливість участі спортсменів у 4-х розділах, які відрізняються між собою за своєю складністю. Юні спортсмени ВРФРБ «РУБІЖ» брали участь у розділі «Борня-2», який є дуже схожим до правил змагань з рукопашного бою, з можливістю виконання ударної та кидкової техніки, утримань і виконання удару по ногам – «low-kick».

У віковій групі 8-9 років вдало дебютували на змаганнях поза межами Луцька: Головчук Данило (1 місце), Чернюк Артем (1 місце), Матвіюк Давид (2 місце) та Федорук Павло (3 місце), який старанно бився зі своїм опонентом, однак йому забракло змагального досвіду та спортивної вдачі для подолання суперника на шляху до фіналу.

У віковій групі 10-11 років високий технічний рівень опонентів та допущення прикрих помилок стали на заваді до золотих нагород Тихому Іллі (2 місце) та Смичуку Олександру (2 місце), які у напружених двобоях поступились своїм опонентам, однак показали при цьому хорошу технічну підготовку та волю до перемоги.

Як зазначають у ВРФРБ “РУБІЖ”, змагання стали хорошим тестом на можливість проявити себе у суміжному для себе стилі єдиноборств, що сприятиме зміцненню характеру та спортивному зростанню юних волинян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні