Село Нуйно на Волині знайшло інвесторів на 70 гектарів землі

2
6
Село Нуйно на Волині знайшло інвесторів на 70 гектарів землі
У селі Нуйно Камінь-Каширського району мають намір віддати на 25 років в оренду 70 гектарів землі, на яких інвестор з Ковельського району вирощуватиме лохину.

Голова Нуйнівської сільської ради Віталій Ярощук знайшов людей із сусідньої Ковельщини, які погодилися інвестувати у нуйнівські землі з намірами вирощувати на них ягоди лохини, яка дуже цінується у країнах Європи, пише газета Полісся.

“Ці люди їздили, шукали. Так вони вийшли на мене. Нам вдалося домовитися. У нас з ними була плідна розмова, я побачив їхні серйозні наміри. Тим паче, це серйозні люди, які давно займаються цією справою. Не хочу забігати наперед, але вони хочуть навіть побудувати у нас холодильні приміщення. А це ринки збуту продукції не лише для жителів нашого села, а й сусідніх” – пояснив сільський голова.

Голова пояснює, що землю вирішили передати приїжджим людям, бо “сільська молодь не хоче на своїй землі працювати”.

“Молоді люди воліють гнути спину у сусідніх державах, збирати там, наприклад, малину, вишні. Але в своєму селі брати землю, аби організувати якесь подібне фермерське господарство, котре б спеціалізувалося, наприклад, на садівництві, вони не зацікавлені” – каже Віталій Ярощук.

“Щоб мати зиск із землі, треба докласти рук. Успіх приходить потім. А за кордоном платять відразу. Сьогодні нашим людям байдуже на кого працювати, лиш би їм добре платили” – додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Удачі.МолодцІ.ХаЙ щастить.
Відповісти
Дивись щоб не подстава була.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні