На зарплати волинським шахтарям дали 21 мільйон гривень

1
0
На зарплати волинським шахтарям дали 21 мільйон гривень
На казначейські рахунки державних вугільних підприємств 16 лютого надійшло 365 мільйонів гривень для виплати заборгованості із заробітної плати шахтарям за попередні роки. З них – 21,1938 мільйона для ДП «Волиньвугілля».

Про це повідомляє БУГ із посиланням на "Урядовий портал".

За словами профільного Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона, 15 лютого Міністерство енергетики і вугільної промисловості, Міністерство фінансів та Антимонопольний комітет України отримали доручення невідкладно врегулювати ситуацію, адже ситуація із зарплатними боргами перед шахтарями є неприйнятною для уряду.

«Вдячний за оперативне виконання поставлених завдань. Питання було непростим, однак чітка скоординованість дій довела: державний апарат може працювати не лише ефективно, але й дуже оперативно», – резюмував Кістіон.

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Фейсбуці виклав розподільчий баланс коштів по об’єднаннях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Гунчик валізи пакує....пора....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні