Навесні на Волині відбудуться вибори

0
26
Навесні на Волині відбудуться вибори
Наприкінці квітня відудуться вибори до Торчинської об'єднаної територіальної громади.

На черговому засіданні Центральної виборчої комісії призначили вибори у 40 ОТГ, серед яких і Торчинська, - повідомили у Волинському регіональному відділенні Асоціації міст України.

Розглянувши звернення 17 облдержадміністрацій, зокрема Волинської, щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад, у ЦВК вирішили призначити їх на неділю, 29 квітня 2018 року.

Вибори відбудуться у 4 міських, 14 селищних, 22 сільських ОТГ. До складу цих 40 ОТГ увійшли 133 місцеві ради (міських – 4, селищних – 16, сільських – 113).

До Торчинської об’єднаної територіальної громади увійшли Торчинська селищна рада (смт Торчин), Білостоцька сільська рада (села Білосток, Горзвин), Буянівська сільська рада (села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), Веселівська сільська рада (села Веселе, Верхи), Садівська сільська рада (села Садів, Кошів).

За рішенням Комісії виборчий процес стартуватиме 10 березня.

На Волині є 40 об’єднаних територіальних громад (після виборів у квітні буде 41 ОТГ), а 2017 рік – став для області найуспішнішим за весь час впровадження децентралізаційної реформи, адже протягом року створили 25 ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні