Львів'янка купила заморожені овочі та знайшла всередині голову миші

2
1
Львів'янка купила заморожені овочі та знайшла всередині голову миші
Львів'янка виявила голову миші серед стручків квасолі, куплених у гіпермаркеті.

Голову гризуна виявила покупчиня львівського гіпермаркету серед стручків квасолі після того, як встигла двічі поїсти бобів із цього пакунка. Адміністрація крамниці перед жінкою вибачилась і повернула гроші, - йдеться в сюжеті ТСН.

"Цей сюрприз я знайшла в упаковці замороженої квасолі. Я не буду їсти її до кінця життя", - переконана львів’янка.



Донедавна квасоля була однією з улюблених страв Олександри, тож вона придбала дешевий товар власної торговельної марки супермаркету, бо іншого на той момент просто не було. Двічі поїла, коли ж втретє висипала все, що лишилося в пакунку – жахнулася.

"Я спочатку сподівалася, що це шматочок рибки, коли я зрозуміла, що це – гризун. Це голова мишки, щурика, я не знаю. Мені було бридко, я бігала по квартирі і не знала куди себе подіти", - зізнається Олександра.

Адміністрація крамниці перед жінкою вибачилась і повернула гроші. Юрист тлумачить - окрім повернення грошей за придбаний товар, у продавця можна вимагати ще й відшкодування лікування, якщо продукт зашкодив здоров'ю.

Жінка звернулася на гарячу лінію мережі, її запросили приїхати до маркету знову. Там визнали провину, відшкодували мені гроші за упаковку квасолі та подарували клієнтці пляшку шампанського і торт. Про компенсацію моральної шкоди в цій ситуації наразі не йдеться.

"Це жахіття", - коментує появу гризуна в пачці заморожених овочів харчовий технолог Олена Сидоренко. Причиною цього вона вважає недбале виробництво. "Миша потрапила на етапі нарізання. Це просто нонсенс. Ми говоримо про нано-технології і бачимо голову миші у квасолі", - дивується фахівець.

Інфекції, які розносять гризуни холод може і не знищити, тож вечеря з таким інгредієнтом може стати останньою, бо миші здатні переносити холеру, чуму, лептоспіроз та інші хвороби, здатні спричинити загибель людини. У супермаркеті пояснили, що постачальник зі Сміли щорічно отримував високі оцінки якості, але після цього випадку його товарів до крамниці не приймають.

"Усі партії цього виду продукції виробника зняті з реалізації в усіх магазинах мережі. Постачальник заблокований. Ведеться розслідування", - повідомили в торговельній мережі.

Юрист Лаврентій Царук пояснює, що крім повернення грошей за придбаний товар, у продавця можна вимагати ще й відшкодування лікування, якщо продукт зашкодив здоров'ю, або ж моральну компенсацію.

"Від кількох тисяч гривень до десяти-двадцяти максимум", - каже він. Якщо ж із підприємцями виникають непорозуміння, радить звертатися до Держпродспоживслужби, яка зобов'язана провести перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы реально представляете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то левые статьи и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна свежая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/pereschet-pensii-voennym-pensioneram-v-ukraina/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Вы действительно осознаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то лживые новости и мы часто не получаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/viktorina-na-novij-rik/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні