У селі на Волині мешканці самотужки ремонтують дороги

1
17
У селі на Волині мешканці самотужки ремонтують дороги
У селі Воєгощі, що у Камінь-Каширському районі не стали чекати, поки влада зробить їм дорогу, а самотужки відремонтували майже всі місцеві автошляхи.

Про це повідомляє Вісник+К.

"Кілька років тому через величезні глибокі баюри центральною вулицею було страшно їхати, бо це для автовласника запросто могло завершитися загубленим колесом або побитою підвіскою. Минали центр села і маршрутки. Доїжджали до зупинки, що за три кілометри звідси, і розверталися. Людям доводилося прямувати туди пішки", – розповів місцевий мешканець Віктор Чмих.

Селяни скинулися грошима - по 100, 500, 1000 гривень. Самі закупили потрібні матеріали, залучили власну техніку та взялися до роботи.

Цікаво, що селяни самотужки відремонтували старий списаний причіпний грейдер, який раніше був на балансі місцевого автодору. За короткий час селянам вдалося відремонтувати майже всі вулиці, а також прокласти кілька нових автошляхів.

Тепер воєгощанці намагаються підтримувати їх у належному стані, та чи не щотижня грейдерують дороги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аналогічним чином люди не тільки ремонтують, а і будуть нові дороги в Прилуцькому. Облаштуванням доріг на нових масивах ніхто не займається! Влада хоче тільки дерибанити землю, а про благоустрій вулиць хай думають самі люди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні