У Луцьку 1 вересня обіцяють відкрити нову школу. ФОТО

1
5
У Луцьку 1 вересня обіцяють відкрити нову школу. ФОТО
У луцькій мерії заявили, що цьогоріч відкриють школу №27.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що мерія прийняла рішення виділити 10 млн грн на дооснащення школи, щоб 1 вересня цього року почати навчальний процес, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

"На даний час школа знаходиться на завершальному етапі, залишилося встановити меблі та доробити незначні деталі. Незабаром буде визначено керівника школи, який займатиметься підбором колективу та персоналу", - заявив Ігор Поліщук під час огляду будівництва школи у четвер, 15 лютого.

А також чиновник додав - Волинська обласна рада погодилася дофінансувати будівництво та виділити необхідну для завершення робіт суму у розмірі 8 млн грн.

Нагадаємо, наприкінці січня мерія вирішила 10 мільйонів, які були передбачені бюджетом міста на будівництво школи, «перекинути» на дорогу.

Проте, ще у січні 2018 року в програмі «Слово депутата» Ігор Поліщук зазначав, що на добудову школи потрібно ще близько 70 мільйонів гривень. І якщо Луцьк зараз виділить 5 чи 10 мільйонів гривень, але фінансування з держбюджету не буде, то це нібито нічого не вирішить.

Проте управління капітального будівництва Волинської ОДА, яке є замовником будівництва школи у 55-мікрорайоні, наводить зовсім інші цифри. Станом на 4 січня для введення школи в експлуатацію потрібно було виділити значно меншу суму – 27,8 мільйона гривень. З них 15 мільйонів гривень на добудову і 10,3 мільйона гривень – на закупівлю обладнання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні