Волинські поліцейські поділилися своїми любовними історіями

5
-3
Волинські поліцейські поділилися своїми любовними історіями
У поліції влаштували флешмоб до Дня святого Валентина. Подружжя, де чоловік та дружина служать у поліції, розповідають свої історії кохання. До флешмобу долучилися і дві волинські пари.

Про них самі поліцейські розповіли на своїй сторінці у Фейсбуці.

Історія волинського подружжя Ольги та Михайла Гаврилюків розпочалася у 2001 році в Луцьку. Вони познайомилися в кав’ярні. Михайлові був тоді 21 рік. Він вже працював правоохоронцем – у черговій частині інформаційної служби УМВС у Волинській області. 19-річна Ольга працювала офіціанткою в кав’ярні.

Подружжя в один голос каже, що їх зустріч - то було кохання з першого погляду. Ольга та Михайло побралися у вересні наступного 2002 року.

У Гаврилюків двоє дітей: 15-річний Дмитро та 9-річна Оленка, котрі з’явилися на світ в один день, 29 січня, але з різницею у 6 років.

Михайло працює начальником відділу служби «102» Вволинської поліції, а його дружина Ольга - інспектором у Державній міграційній службі в області.

Вони кажуть, що спільна робота в системі МВС сприяє взаєморозумінню в сім’ї, вчить бути відповідальними та цінувати вільні хвилини, проведенні разом із сім’єю.



Інша сімейна пара поліцейськийх, яка взяла участь у флешмобі, - подружжя дільничних із Луцька Оксана та Сергій Карпінські.

Він - із села Конюхи Локачинського району, вона - із Фащівки Перевальського району на Луганщині.

Їхня історія кохання бере свій початок ще зі студентських років. 20-річна Оксана та 23-річний Сергій познайомилися у 2009 році під час навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Сергій у той час завершував навчання у виші й вже працював у спецпідрозділі судової міліції «Грифон».

Після завершення університету він повернувся на Волинь, а Оксана – на Луганщину. Незважаючи на відстань у сотні кілометрів, закохані ні на мить не забували одне про одного.

У 2012 році Оксана та Сергій побралися. А через рік у них народилася донечка Кіра.

Нині Оксана та Сергій Карпінські працюють дільничними офіцерами Луцького міського відділу поліції.

"Вони допомагають людям, захищають закон і правопорядок. Кохання та професія поєднали в єдину сім’ю дві людські долі з різних куточків України, а Луцьк став для них рідним містом", - ідеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусор з Конюхів-звучить
Відповісти
Краще зробили б флешмоб скільки злочинців зловили поліцейські. Злочинність в Луцьку зросла, а поліцейські катають дітей на машинах в різдвяні свята, розказують про любов і т.д. що це за мамаду? Ви нічого не попутали в своїх посадових обов'язків?
Відповісти
Повний брєд. Поліції не має чим зайнятись? На вулиці виривають сумки, обкрадають квартири, машини а поліція розважається. То чи треба нам такі поліцейські?
Відповісти
За таку зарплату можна й розважитись. Народ їх утримує, непрофесіоналів, а вони ходять як барани, розказують про кохання. Нам це дуже цікаво в кримінальному луцьку.!!!!
Відповісти
Краще поділилися б результатами роботи, зарплату отримують нормальну, а злочинність зростає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні