Нововолинським шахтарям заборгували 15 мільйонів зарплати. ВІДЕО

1
-5
Нововолинським шахтарям заборгували 15 мільйонів зарплати. ВІДЕО
Гірникам шахти №9 Нововолинська заборгували 15 мільйонів заробітної плати.

На зустрічі працівників вугільної промисловості із профільним міністром Ігорем Насаликом профспілкових голів запевнили, що зарплата буде 12 лютого, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



Загалом без грошей залишились більше 700 працівників. Ті, хто працюють під землею не отримали заробітної плати за листопад,грудень та січень, а технічні працівники, механіки та керівництво підприємства ще й за жовтень. Минулого тижня гірники уже страйкували і відмовлялися спускатися під землю.

Крім того робота зупинялась і раніше. На початку року вугілля не видобували через відсутність спеціальних зубців.

Протягом тижня має зібратися колектив дев’ятої шахти та разом обговорити як діятимуть далі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову та ж сама "пісня"! :) Їдьте до Києва і там з'ясовуйте кому потрібне ваше вугілля і взагалі вугільна галузь!!! Перед Новим роком теж-саме було і попереджали, що ця тенденція раз у 2-3 місяці, то не набридло таке терпіти, чи бояться у Київ їхати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні