На Волині браконьєри вбили вагітну самку дикого кабана

0
1
На Волині браконьєри вбили вагітну самку дикого кабана
До організації УТМР звернулися із повідомленням, що у Гупалівському лісництві, на території урочища «Полапівське болото» було чути постріли з рушниці.

Рейдова бригада, яка терміново виїхала на вказане місце, виявила мертву тушку самки кабана.

Про це пише «Кордон» з посиланням на газету «Наше життя».

Під час розтину тушки з’ясувалося, що вона мала привести семеро поросят. Браконьєрів за гарячими слідами затримати не вдалося. Про цю подію повідомили в поліцію, яка наразі проводить заходи для встановлення порушників. Шкоду, яку завдали браконьєри, оцінили у 180 тисяч гривень.

Як відомо, сезон полювання в Україні на самців лося, кабана та їх молодняк закінчився 31 січня. А на козулю, самок лося, кабана та їх молодняк ще 31 грудня 2017 року.

Крім того, рейдові бригади у мисливських угіддях неодноразово виявляли петлі, які наносять шкоду диким тваринам, травмуючи їх.

Голова Любомльської УТМР Олександр Мікульський застерігає, аби подібних випадків браконьєрства не траплялося, тому що за це доведеться відповідати за законом. Через таких несвідомих, нахабних та зухвалих твариновбиць дичини в наших лісах може й не залишитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні