Будинок без газу і зламані лічильники: подробиці аварії у Луцьку

1
0
Будинок без газу і зламані лічильники: подробиці аварії у Луцьку
У Луцьку на проспекті Грушевського, 6А ремонтники переплутали газові труби та водопровідні. Газову систему багатоповерхівки затопило.

Надзвичайна подія трапилася у вівторок, 13 лютого, близько 19:00.

За словами керівника Луцького відділення ПАТ "Волиньгаз" Руслана Сахарчука, на п'ятому поверсі в одній із квартир будинку роблять ремонт. Робітники зняли газову колонку, а коли ставили її на місце - переплутали труби.

"Коли колонку ставили на місце, то переплутали вихід газу з виходом води. Вода повністю пішла у газову систему", - зазначив Сахарчук.

Аварію вдалося вчасно ліквідувати, проте будинок лишається без газу і води. У квартирах пошкоджені лічильники і котли, які доведеться міняти, зауважив Руслан Сахарчук.

Наразі аварійники викачують воду з будинку.
Руслан Сахарчук
Руслан Сахарчук
Квартира, де сталася аварія
Квартира, де сталася аварія




Теги: аварія, газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це вже підтверджена інформація , вже є заключення експертів щодо вини саме цієї квартири ? І якщо ні, то хто буде відповідати за неправдиву інформацію ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні