Російський художник обмінює свої роботи на заборонені в РФ продукти

0
4
Російський художник обмінює свої роботи на заборонені в РФ продукти
Автор "Ваті серця Батьківщини" і сніжинки з картоплі вже отримав за свої творіння елітну каву, сири та ікру, які заборонені в Росії через внутрішні санкції.

Художник Василь Слонів з Красноярська обмінює свої роботи на санкційні продукти і предмети розкоші, - пише "Проспект Миру".

Художник розпочав акцію ще в грудні 2017 року і відтоді провів три обміни.

Акція полягає в тому, що кілограм своєї роботи Слонів віддає за кілограм санкційних товарів – це може бути будь-що, в тому числі ікра, сир, трюфель, хамон чи навіть віагра або ж кілограм грошей.

Крім їжі, він приймає дорогоцінні метали, каміння, косметику і медикаменти. Кожну роботу, бере участь в акції, художник зважує.

Просто продавати свої роботи, на думку Слонова, банальність. У цьому немає поезії.

"Міняти мистецтво на гроші – це банально, в цьому немає поезії, немає пісні, ніякої радості. Я не перестаю продавати свої роботи, просто додаю вишеньку на торт. Акція обмежена. Я думаю, десь 10 обмінів буде, а далі що-небудь інше придумаємо. На ікру більше сенсу немає мінятися. На золото поміняюся, на віагру. Я зараз веду переговори з людиною з Німеччини, яка мені вишле делікатеси. Веду переговори також з виробником елітного московського шоколаду",
– розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні