«Як в дірі живемо», - мешканці села на Волині скаржаться на вуличне освітлення

1
-2
«Як в дірі живемо», - мешканці села на Волині скаржаться на вуличне освітлення
На вулицях Лесі Українки та Інтернаціональна у селі Гряди Іваничівського району є 2 робочі ліхтарі, один з яких постійно “мигає”.

Село розташоване всього за 4 кілометри від міста Нововолинськ, - пише "Буг".

Жителі вулиць кілька років намагались достукатись до посадовців, але щоразу безрезультатно.

Люди скаржаться – без зовнішнього освітлення взимку у темряві зовсім неможливо ходити. Руслана Романець працює бухгалтером у Нововолинську і з роботи мусить добиратися додому в суцільній пітьмі. Жінка каже, що сільський голова довго годував обіцянками, мовляв, ліхтар вже є, треба тільки електрика знайти.

“У нас найменша вулиця в селі, яка не освітлюється. Поруч – Лесі Українки. Тут і будинок культури знаходиться, і церква, медпункт, голова Іваничівської районної ради Бадзюнь теж тут живе, а ввечері темінь така, що зовсім нічого не видно. Сюди найменше треба зо шість ліхтарів. Дороги нема, яма на ямі. Сьогодні за 4 кілометри до міста, а як в дірі живемо”, – розповідає мешканка Гряд.

Люди жартують, що темними зимовими вечорами жителі села, прямуючи вулицею, сподіваються, що хмари не закриють небо, бо лише місяць і освітлює дорогу. Якщо його нема, доводиться орієнтуватися на світло автомобілів.

“Ми готові підписи збирати, ходити хата в хату, тільки щоб добитися хоч якогось результату. І до голови райради за підписом підемо. Раніше надії покладали на районних депутатів, тепер – тільки на себе”, – говорить Руслана Романець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в с.Баїв Луцького району немає ні одного ліхтаря...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні