«Якась анархія»: у Луцьку перевізник не випускає автобуси на маршрут

3
-7
«Якась анархія»: у Луцьку перевізник не випускає автобуси на маршрут
Лучани скаржаться відсутність маршрутного таксі №18.

Про це стало відомо у вівторок, 13 лютого, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Віктор Кукішев пояснив, що перевізник відмовляється здійснювати перевезення, аргументуючи це тим, що маршрут №18 знятий через відсутність транспортних засобів.

«Вчора ми їздили, півгодини простояли, жодного маршруту не було. Сьогодні плануємо теж простежити за цим маршрутом», - Віктор Кукішев.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт каже, що така халатність – неприпустима.

«Це не нормально, коли йому подобається – їздить, не подобається – не їздить. Це якась анархія», прокоментував секретар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні ще 12 чекали більше 30 хв, 4 тролейбуси проїхало, а маршрутки так і не було...
Відповісти
Влада дограється.до перекриття автодороги. Ціна питання 1-2 транспортні засоби та 2 км від Струмівського кільця до дачного масиву Маяк.. Соромно, що влада не спроможна домовитись з перевізником, а люди страждають.
Відповісти
Так у того перевізника ( АТП- Таксосервіса) " ніби" не має машин лише на вибіркові маршрути...Зате по Волинській області на конкурси кожен раз пхають свого носа і забирають маршрути у простих переаізників.Виникає питання,так є машини чи ні? Комплексну перевірку зробити потрібно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні