--> «Тимошенко виключила мене з партії за вказівкою Коломойського», - Сергій Григоренко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тимошенко виключила мене з партії за вказівкою Коломойського», - Сергій Григоренко

2
2
«Тимошенко виключила мене з партії за вказівкою Коломойського», - Сергій Григоренко
Експерт громадської організації «Волинський Центр Розвитку Урядування» Сергій Григоренко вважає, що Юлія Тимошенко виключила його з партії «Батьківщина» за вказівкою групи «Приват».

Про це громадський активіст розповів в інтерв’ю «Волинь24».

Нагадаємо, у лютому 2016 року тодішній заступник міського голови Сергій Григоренко на засіданні луцького виконавчого комітету порівняв підприємців, які торгують алкоголем, з «жидами, які у 18 та 19 столітті споювали українців». За це його виключили з партії «Батьківщина».

«Тоді в емоційній дискусії про заклади, які торгують алкоголем і споюють лучан, я дозволив собі некоректний вислів, хоч він і взятий з твору Тараса Шевченка. Розуміючи, що міг образити почуття певних людей, я публічно вибачився. Проте мої опоненти з партії «УКРОП» зробили все можливе, аби я був виключений з партії «Батьківщина», - запевнив Григоренко.

«Оскільки я був керівником міської організації, мене могла виключити тільки політрада партії. Але, як мені розповіли інші партійці, ніякої політради не було – мене виключила Тимошенко особистим рішенням. А це суперечить статуту», - додав він.

«Тоді я зрозумів, який вплив група «Приват» має на Юлію Тимошенко і як вона залежить від неї. Якби мене виключили справедливо – за процедурою, вислухавши мою позицію – це одне, а так мене просто викинули», - наголошує екс-заступник мера.

З його слів, покійний міський голова Микола Романюк розповідав, що у день того скандалу Ігор Коломойський 21 раз дзвонив до нього.

«Микола Романюк казав, що йому за всі 10 років роботи на посаді очільника регіональної філії «ПриватБанку» Ігор Коломойський дзвонив максимум 10 разів. А тут 21 раз за один вечір. Романюк не взяв трубку, бо знав про специфічну манеру Ігоря Коломойського спілкуватись, тиснути. Наступного дня до Миколи Ярославовича дзвонив Ігор Палиця і вимагав зняти мене з посади заступника», - пригадує Сергій Григоренко.

«Я вважаю це помстою мені з боку «УКРОПу» за те, що міська «Батьківщина» підтримала Миколу Романюка на виборах», - зазначив активіст.

Читати повністю інтерв’ю з Сергієм Григоренком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Григоренко і Коломойський - ловиш різницю? Григоренко в тебе що температура?
Відповісти
Якого Коломойского!? Сам Путін наказав його в шию гнати! Путін особисто до Тімошенко звонив і благав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні