«Добре, хоч не сказали просто вшиватися», - луцька квітникарка про переїзд ринку

0
2
«Добре, хоч не сказали просто вшиватися», - луцька квітникарка про переїзд ринку
Продавці квітів звільнилися через переміщення квіткового ринку із центру до філармонії.

Про це у коментарі «Волинь24» розповіли продавці квітів Олександр та Наталія.

У понеділок, 12 лютого, на території квіткового ринку, що у центрі Луцька, лише двоє продавців Наталія та Олександр. Вони пояснили, що три кіоски вже перемістили на нове місце – до філармонії, ще два перенесуть найближчим часом. А ось решта працівників ринку звільнилися.

Нагадаємо, квітковий ринок, який знаходиться у центрі Луцька, вирішили перенести на проспект Волі, до філармонії. На новому місці облаштовують п’ять стаціонарних контейнерів для торгівлі квітами. Пізніше облаштують ще три - для пенсіонерів, які продають квіти із домашніх квітників.

Олександр вважає, що місце біля філармонії значно краще минулого, хоч і знаходиться далі від центру Луцька.

«Я не можу зараз нормально оцінити ситуацію, бо не торгував ще там. Радує те, що квітковий павільйон стоїть неподалік траси, його добре видно з дороги. Крім того, там є стоянка. Вдень я не можу поставити авто біля точки, а от там можна лишити авто біля дороги чи на стоянці», - коментує продавець квітів.

Натомість продавчиня Наталія не задоволена перенесенням ринку, мовляв, тут вже місце набите.

«Нове місце мені геть не подобається. Дуже багато людей звільнилися через це. Те, що надали місце, а не сказали вшиватися звідси – це добре. Але це не найкраще місце для торгів», - коментує продавчиня.

Продавці квітів кажуть, якщо торгів не буде – пробуватимуть зменшувати ціни. Однак, наскільки зменшиться кількість покупців та виручка – невідомо.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні