«Я повинен був перестати з ним вітатись», - Гунчик про депутата

10
-4
«Я повинен був перестати з ним вітатись», - Гунчик про депутата
Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер під час сесії "атакував" очільницю відділу інформаційної політики ОДА Світлану Головачук.

Про це у понеділок, 12 лютого, під час оперативної наради заявив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, - пише ВолиньPost.

«Я дуже поважаю молодого політолога Кучера і я рекомендую вам відкрити соціальні мережі та подивитися, в якому тоні звертається Кучер до голови ОДА. Я взагалі повинен би був перестати з ним вітатися, бачитися і так далі. Але, напевно, хтось попросив щоб Кучер це сказав», - вважає Гунчик.

З його слів, завдання відділу інформаційної політики ОДА – відстоювати політику держави, показувати її та надавати необхідні коментарі. Та тепер, на думку очільника ОДА, йде атака на представника виконавчої влади в області, тож треба реагувати на ці фіктивні випади. Головне - не переходити межу емоцій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вона депутатів писками називає». Як пройшла сесія Волинської обласної ради

«В першу чергу потрібно бути людиною. З другого боку, якщо тобі кажуть несправедливі речі, якщо брутально до тебе звертаються, то, звичайно, ти мусиш якось відповідати – але робити це треба культурно, не принижуючи гідність тієї людини, яка дозволяє собі ці речі говорити…" - наголосив Гунчик.

"Ви відкрийте сайт того самого Кучера та почитайте, що він говорить, почитайте його коменти в бік голови адміністрації. Я не хочу їх повторювати, але, знаєте, мені здається, цей молодий політик як зійшов, так і зайде», - додав посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слід кремля. В нас так прийнято говорити, якщо хтось робить зауваження владі.
Відповісти
В першу чергу треба бути людиною - сказав гунчик про себе. Ніхто з попередніх голів так зверхньо не відносився до людей як він. Ні вигляду, ні культури. Непорозуміння якесь...
Відповісти
Вінцилівна?
Відповісти
Гунчик є такий само депутат як і всі інші. Тому хай бодається з Кучером чи ще з кимось в соцмережі чи на сесії, це його право. А от пані Головачу має обмеження Законом про держслужбу. Коли Гунчик впрягається за свого речника значить він одобряє порушення Закону. Про що далі говорити. Яке їхало таке й здибало.
Відповісти
Браво. Те вишибало треба ставити на місце.
Відповісти
Хороша пара - гунчик і свєтка. Нехай зроблять дует і їдуть на євровідєніє. Може взяти ще свого кума шакаладну баригу
Відповісти
Гунчик повинен навести порядок в прес-службі! Свєтка не чує людей! Потрібно міняти!
Відповісти
А ти гунчик є культурною людиною? А твоя мораль де? Я не знаю цього депутата, але якщо вже говорити про приниження людини, то в тебе це зашкалює
Відповісти
Гунчик взяв високу планку через підтримку кума Порошенка. Але це тимчасове явище. Високо піднявся - боляче падати буде. Дуже боляче...
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/novini/kak-popolnit-1xbet-cherez-kievstar.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-chervnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/vixidni-dni-u-berezni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-v-grudni-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні