Волинські університети – у рейтингу вишів за результатами вступу-2017

0
0
Волинські університети – у рейтингу вишів за результатами вступу-2017
Оприлюднили рейтинг закладів вищої освіти, який склали за середнім показником бала ЗНО тих студентів, яких минулоріч зарахували на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт). З-поміж волинських закладів найвище – на 49-му місці – розмістився Східноєвропейський національний університет.

Рейтинг розробила інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA», – повідомляє Освіта.

Луцький національний технічний університет опинився на 146-му місці.

Середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання розрахований серед усіх осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

Під час складання рейтингу використані дані вступної кампанії 2017 року, що отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти за договором з ДП "Інфоресурс".

До рейтингу не включені вищі навчальні заклади, до яких у 2017 році зараховано менше 20 осіб на контракт, а також окремі структурні підрозділи вищих навчальних закладів. До рейтингу включено 200 закладів вищої освіти, що мають найбільший показник "Середній бал ЗНО на контракт".

Повністю рейтинг можна переглянути тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні