У Ковелі хочуть підняти вартість проїзду в маршрутках

0
-2
У Ковелі хочуть підняти вартість проїзду в маршрутках
Ковельчан запрошують до обговорення нових тарифів на перевезення пасажирів у міських маршрутках.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У повідомленні зазначається, що відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради розробив проект рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Зазначеним проектом рішення передбачається встановлення таких тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування:
- 4,00 грн. – для дорослого населення,
- 3,50 грн. – для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів,
- 3,00 грн. – для учнів загальноосвітніх шкіл.

З повним текстом проекту рішення можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі «Транспорт» та у відділі економічного розвитку та торгівлі (кім. 306).

23 лютого в сесійній залі міської ради о 10.00 год. відбудеться громадське обговорення проекту рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та питання організації міських пасажирських перевезень автобусами загального користування у нічний час в м. Ковелі. Запрошуємо ковельчан до участі.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником до 18.02.2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні