«Волинь» перемогла угорців

1
0
«Волинь» перемогла угорців
ФК "Волинь" здобув перемогу у першому спаринговому матчі на зборах у Туреччині.

Волиняни забили у ворота угорської команди "НьїредьхАза" чотири голи, таким чином, отримавши чисту перемогу, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

За інформацією прес-служби клубу, виграш принесли новачки, - Дмитро Скоблов, Олександр Климець, Василь Курко та Андрій Яковлєв, який реалізував пенальті.

Наступний спаринг луцькі футболісти зіграють тринадцятого лютого із грузинською командою "Діла".

На збори в турецький Белек підопічні Віктора Богатиря виїхали другого лютого. Всього це - двадцять один гравець та декілька новачків - потенційних гравців, імена яких поки що не розголошували. Повернуться додому футболісти п'ятнадцятого лютого. А перший офіційний матч клубу відбудеться 18 березня із "Черкаським Дніпром".

Настрої на цей сезон у "Волині" оптимістичні. За останні декілька місяців команда оновила свій склад, підписавши контракти із 17-ма гравцями. За словами футболістів, керівництво ставить перед ними завдання закріпитись у Першій Лізі, а вже через півтора роки повернутись до Прем'єр-Ліги.

Теги: фк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цe чкийсь позор, а нe супeрник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні