Народила і потай вбила: в Миколаєві у смітті знайшли тіло немовляти. ВІДЕО

1
1
Народила і потай вбила: в Миколаєві у смітті знайшли тіло немовляти. ВІДЕО
У Миколаєві в контейнері поблизу п'ятиповерхівки знайшли мертве немовля зі слідами насильницької смерті. Породіллю поліція розшукала швидко: вона із цього ж дому. У неї ще двоє старших дітей.

Про цю історію сталов відомо із ТСН.

Місцева мешканка пішла викидати сміття і серед пакетів побачила жахливу знахідку.

Пані Лідія у шоковому стані. Каже, досі перед очима моторошна картина. Жінка зрозуміла, що дитина вже нежива. Викликала поліцію.

Немовля оглянув судмедексперт. Висновок – дитину вбили.

«Труп новонародженої дитини з ознаками насильницької смерті. Було встановлено 30-річну жінку, яка вбила свою новонароджену дитину», - каже начальник Заводського відділу поліції Олег Гудима.

Виявилось, жінка живе у цьому дворі. У неї двоє маленьких дітей. Зізналась, що цю вагітність приховувала від усіх і народила потайки вночі на балконі, поки всі спали. Потім сама вбила дитя і викинула на смітник.

Чому породілля пішла на дітовбивство - сусіди губляться у здогадках. Кажуть, жінка з нормальної родини. Жила з матір’ю та старенькою бабусею. Утім ніде не працювала, лише гуляла.

Зараз підозрювана у вбивстві немовляти під вартою. Слідчі кажуть, вона сама у цьому зізналась. Лише не пояснює причини свого моторошного вчинку. Тож жінці призначили психіатричну експертизу.

За вбивство щойно народженої дитини їй може загрожувати довічне ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пожиттєве ув'язнення. Тільки це може застерегти інших горе-мам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні