На Волині на хабарі три тисячі доларів спіймали СБУшника

6
-2
На Волині на хабарі три тисячі доларів спіймали  СБУшника
Працівника СБУ військові прокурори Луцького гарнізону спільно із слідчими Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області та оперативниками ВБ СБУ затримали на хабарі 3 тисячі американських доларів.

Про це у Фейсбуці повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

"Буквально з місця події. Близько 3 годин тому, як на тисячному здирницві попася співробітник СБУ. Оперуповноважений 2 відділу 6 управління Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, діючи за попередньою змовою у групі з трьома громадянами, вимагав і отримав 3000 американських доларів від представника одного із ТОВ. Натомість обіцяв не створювати штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності цього ж товариства. Грошові кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події", - ідеться у дописі.

За словами Сенбка, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи.

"За результатами буде наступне: вирішення питання про затримання правопорушників в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади", - зазначив посадовець.

"Як завжди, оперативно і безкомпромісно спрацювали військові прокурори Луцького гарнізону спільно із слідчими Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативниками ВБ СБУ", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чьо морду цього підора закрили?
Відповісти
"Як завжди, оперативно і безкомпромісно спрацювали військові прокурори......--- молодці прокурори!!!!- коли вже своїх почнете ловити?) ....одна назва...
Відповісти
як на мене, то Луцка воєнна прокуратура з її офіцерами лишилась останнім форпостом на боротьбі з хабарниками у нашій області
Відповісти
))) клоун (або працівник військової прокуратури)
Відповісти
Брали і будуть брати хабарі доти, поки не буде китайських законів - відрубати руку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні