Лучанка судиться з ЖЕКом через затоплену квартиру і мертвих голубів. ВІДЕО

0
1
Лучанка судиться з ЖЕКом через затоплену квартиру і мертвих голубів. ВІДЕО
Жителька будинку на проспекті Волі Ганна Матрахова судиться з ЖЕКом, бо вони не допомагають мешканцям. У неї двічі затопило квартиру, а під дахом будинку "кладовище" голубів.

"Не знали, чим спасатись. Залило меблі, залило килимове покриття, замкнуло електрику. В мене згоріла лампа в залі. Із 21 липня я в залі – без світла. Не можу користуватися ні розетками, ні світлом, нічим абсолютно. Викликали електрика, сказали, що повністю треба міняти проводку. Із 22 на 23 серпня в 5:30 ранку знову залило все. Повторилася та сама історія", – розповідає жінка у сюжеті Волинського телебачення.

Зіпсовані шпалери, паркет, меблі, грибок у квартирі ще не всі біди, лучанки. Під час нічної зливи трапилося коротке замикання електромережі. Ледве не виникла пожежа.

Жінку підтримують сусіди. Вони кажуть, що ЖЕК їх ошукує. Нещодавно комунальники повідомили про борг 33 тисячі гривень за ремонт та утримання будинку. Натомість люди стверджують: діяльності ЖЕКу не бачать. Усе що треба відремонтувати купується за рахунок жителів будинку.

За словами мешканця будинку Миколи Маркуся, будинку уже 45 років. Поки він був новий, лучани сплачували кошти ЖЕКу на поточний ремонт. Проте коли виникли серйозніші проблеми, довелось проводити ремонти за власний.

Ще один клопіт у мешканців багатоповерхівки – від технічного приміщення над 9-им поверхом. Там живуть голуби, за якими не прибирали багато років. Хоча, як зазначають журналісти, відповідно до рішення Луцької міської ради очищувати мають раз на рік.

У сюжеті помітний навіть труп одного з птахів.

Крім цього, ліфт у під’їзді працює у довільному режимі. Хоча на капітальний ремонт жителі зібрали 16 тисяч гривень.

Чергове засідання суду відбудеться в присутності третьої сторони. А саме – Луцької міської ради, оскільки послуги надаються ЖЕКом відповідно до затвердженого нею рішення.

Теги: жек, скарги, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні