«Ситуація у Луцьку – це сумно-смішне болото», - екс-депутат Осіпов

1
-1
«Ситуація у Луцьку – це сумно-смішне болото», - екс-депутат Осіпов
Екс-депутат Луцької міської ради, а нині – керівник Одеської кіностудії Андрій Осіпов перестав активно цікавитись новинами з Волині, бо останні півроку ситуація тут нагадує «сумно-смішне болото».

Про це чоловік розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«Вже майже три роки живу в Києві. Але в Луцьку в мене досі є житло. Перед тим як переїхати після закінчення депутатської каденції, я запланував покращити житлові умови для своєї сім’ї. Тому купив гарну квартиру, яку шкода продавати. Так я лишаю якийсь якір там. Біля Луцька живе моя мама, сестра, племінник. Я 20 років прожив у Луцьку, полюбив це місто як рідне», - розповів керівник кіностудії.

«Час від часу читаю про Луцьк: стрічка Фейсбуку не дає забути. Іноді заходжу на волинські сайти. Але десь з середини минулого року не так активно цікавлюся подіями на Волині. Бо ж нічого не міняється! Ситуація перетворилася на якесь сумно-смішне болото. Все прогнозовано: визначилися полюси, скандал перейшов у площину обміну звинуваченнями, не більше», - додав Андрій Осіпов.

Водночас посадовець запевняє, що більше не хоче бути місцевим депутатом.

«Для мене ця сторінка закрита. Не полишає відчуття непотрібності депутатів. Деякі люди досі вважають, що депутати міських рад отримують зарплати, пиляють бюджет. Звичайно, є різні, але переважна більшість нічого не має», - пояснив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Про мерські амбіції і колиску Д’Артаньяна: розмова із лучанином Андрієм Осіповим

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть, чогось такого подібного в цілому світі немає. Мова солов’їна, а тьохкають чортзна-що... © Ліна Костенко "Записки українського самашедшого"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні