У Луцьку говоритимуть про наслідки польського «антибандерівського закону»

2
-3
У Луцьку говоритимуть про наслідки польського «антибандерівського закону»
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів і політолог, журналіст та викладач Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Тарас Літковець дискутуватимуть, які наслідки матиме для України польський «антибандерівський закон».

Про україно-польські відносини говоритимуть у головному на Волині суспільно-політичному ток-шоу Протилежний Погляд LIVE.

Під час ефіру ділитимуться думками, якою повинна бути реакція українського уряду та як це позначиться українцях, що проживають та працюють на території Польщі.

Нагадаємо, що 6 лютого президент Польщі Анджей Дуда підписав скандальний закон, який у ЗМІ отримав назву "антибандерівський". Він вчергове поляризував україно-польські відносини. Цим законом передбачена відповідальність – від штрафу до трьох років ув’язнення – за «заперечення злочинів українських націоналістів».

Дивіться прямий ефір цієї п’ятниці, 9 лютого, о 17:30, та у повторі програми у неділю о 19:30 на телеканалі «Нова Волинь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для основноі маси волинян цей закон до ... лампочки .ВІН на 99 процентів стосується держави Ізраіль . Так що нічого роздувати вогонь на прикордонні.
Відповісти
Поляки задрали: варто їх еліті злітати до Смоленська - щоразу вимагають від українців вибачень...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні