Роблять те, що почав Романюк. І то не до кінця, - помічник Івахіва про луцьку владу

0
2
Роблять те, що почав Романюк. І то не до кінця, - помічник Івахіва про луцьку владу
Волинський блогер Денис П'ятигорець вважає, що луцька влада працює за інерцією та користується ідеями покійного Миколи Романюка.

"Перший рік роботи – це завжди інерція. В цьому випадку - від того, що напрацював покійний Микола Ярославович. Всі реалізовані програми, виконані в тому вигляді, як розробляла його команда. І то вони це все зробили не до кінця", - зазначив у інтерв'ю "Конкуренту".

У приклад він наводить будівництво 27-ї школи, добудова якої, за словами П'ятигорця, була мрією Романюка.

"Але я давно в політиці і я не вийду та не почну кричати: "Як вони можуть зруйнувати мрію Миколи Ярославовича, а потім казати, що продовжують його справи?" Можуть!" - каже блогер.

А також додає - за ухваленим міським бюджетом ніякого розвитку Луцька не планується. Програми перекреслені. Об'єднання з селами не передбачається, всі зв'язки зіпсовані.

"Це втрачений рік… Люди розберуться на виборах! Рано чи пізно їх призначать", - підсумовує Денис П'ятигорець.

Зазначимо, у четвер, 8-го лютого, у Верховній Раді повинні були призначити дату виборів мера у Луцьку. Проте рішення не прийняли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні