«Волинь пам’ятає злочини, які поляки чинили у нас», - депутат

3
-2
«Волинь пам’ятає злочини, які поляки чинили у нас», - депутат
Перший заступник голови Волинської обласної ради, член ВО «Свобода» Олександр Пирожик вважає, що у Польщі переписують історію за «темниками кремлівської пропаганди».

Про це депутат заявив у четвер, 8 лютого, під час сесії обласної ради.

«Поляки казали, що вони наші адвокати, а зараз займають протилежну позицію», - прокоментував Пирожик прийняття у Польщі змін до законів, які зокрема забороняють «бандерівську пропаганду».

«Ці зміни повторюють темники кремлівської пропаганди щодо вигаданих злочинів українських націоналістів. На нашу думку тут відбувається ревізія історії. Забороняють згадувати про факти співпраці поляків з Третім рейхом, про те, як поляки мордували і страчували українців, литовців, євреїв. В той час, коли Україна спливає кров’ю, безвідповідальні політики б’ють нам у спину», - наголосив депутат.

З його слів, і герої Небесної Сотні, і воїни на сході України йдуть у бій «під бандерівськими гаслами» «Слава Україні! Героям слава!» та під червоно-чорними прапорами.

«Кожен удар у спину українців закінчувався трагічно для Польщі. Без нашого щита поляки ніколи не могли успішно воювати проти Росії та Османської орди. Польща – на межі чергового – п’ятого поділу своєї держави», - підкреслив перший зам голови облради.

«Волинь пам’ятає злочини, які поляки чинили у нас. Тому ми вимагаємо від української влади дати жорстку і адекватну оцінку діям поляків», - додав Пирожик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із за таких як це НЕДОЛУГЕ в Україні сумне майбутнє.
Відповісти
Пам'ятають, але на роботу до польського пана все-одно їздять ))) Бо всі такі патріоти поки мова не йде про гроші, а коли вже мова про гроші - який нах патріотизм.
P.S. Пирожик, хватить лицемірити, сам з поляками в "обнімашки" любиш пограти, а тепер про злочини розказуєш.
Відповісти
Налийте йому, хай вже засне!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні