Втратив ногу, але не здався: атовець з Волині готується до «Ігор Нескорених»

1
2
Втратив ногу, але не здався: атовець з Волині готується до «Ігор Нескорених»
Боєць АТО з Волині втратив на війні ногу. Проте не здався і наразі готується до "Ігор Нескорених".

Про це написала волонтер Наталія Ариванюк на своїй сторінці у Фейсбуці, а також додала фото та відео.

"На фото та відео Андрій Зань зі своїм професійним тренером Богданом Сидоруком показують вже перші результати своєї спільної роботи на шляху до участі в Іграх Нескорених!" - йдеться у дописі.

Зауважимо, волинянин Андрій Зань у 2014 році воював у складі 51-ї бригади. 30 липня під час обстрілу «Градами» йому тяжко поранило ногу.

Уражену кінцівку Андрію відтяли ще в польовому госпіталі. Потім довелося пережити ще низку операцій у військових шпиталях України.

Уперше після поранення стати на свої-несвої дві Андрій зміг ще в Україні, але виготовлений державним коштом протез був таким незручним, що без сторонньої підтримки ходити на ньому не міг. Нині він упевнено крокує на новому, зробленому в Польщі. Гроші на нього зібрали волонтери.

Нагадаємо, луцький патрульний Сергій Торчинський виборов третє місце на всесвітніх "Іграх нескорених". Згодом Сергія Торчинського нагородили орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодчинка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні