«Кавомати у школі?! А хто буде відповідати за наслідки?» – директорка луцької школи

14
7
«Кавомати у школі?! А хто буде відповідати за наслідки?» – директорка луцької школи
Директор луцької школи №22 вважає, що кавові апарати можна встановлювати лише у вищих навчальних закладах. Натомість у школах, де навчаються діти різного віку, апарат не потрібен.

Про це в коментарі «Волинь24» розповіла директор ЗОШ №22-ліцею Лариса Кучер.

Нагадаємо, у стінах гімназії №4 учні просять встановити кавовий апарат та канцелярський кіоск. Натомість виконком Луцької міської ради не дозволив цього, мотивуючи це тим, що школи не можна перетворювати у торгові центри.

Директор школи №22 категорично проти встановлення у стінах школи кавових апаратів. Мовляв, хто нестиме відповідальність за дитину, яка, попри заборону лікаря, випила каву.

«Апарати можна встановлювати в коледжах, університетах, училищах, але не в навчальних закладах, де навчаються діти різного віку. Буде дуже важко встежити за тим, хто користується апаратом, хто і скільки разів на день п’є каву», - коментує Лариса Кучер.

Потреби встановлювати канцелярські кіоски у школі директор також не вбачає. З її слів, у школярів є все необхідне для навчання – ручка, олівець та зошити.

Тим більше магазини канцелярії знаходяться практично на кожному кроці, а поблизу школи їх декілька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Директор 4ї школи планував підзаробити на апаратах, а йомк перекрили.
Відповісти
Ні, просто її жаба досі душить що простий географ з 22-ї школи став директором самої крутої гімназії )))
Відповісти
Тоді ще потрібно закрити туалет і їдальню - вдома ж є. І вазони на вікнах в класах заберіть - за вікном зелені вистачає. Люди !!!! Пора вже ці савдеповсткі замашки змінювати. Нічого страшного не станеться , якщо школярі куплять ручку чи зошита в школі, а не бігати через дорогу, бо забув. А що стосується кавового автомату, то там і какао , і гарячий шоколад, а кава без кофеїну . Чай , який всі п’ють дома, точно такий же шкідливий як і та кава.
Відповісти
Світлана,ви хоч читали ,що написали....яка тупість...
Відповісти
апарати приносять прибуток 100-300 % річних із вкладених коштів, тобто за свій термін служби окуповуються 30-40 разів.....Сашко, ти барига ,а не педагог.... нічого у тебе не вийде.
Відповісти
Якщо так сильно хочете -дайте каву чи улюблений напій у термос! До чого тут савдеп?
Відповісти
Згідна зі світланою!!! Люди не будьте такі злі і обмежені
Відповісти
Ну в чому проблема. Хочуть пити, є буфет , столова, працюй адміністрація .Треба ручку , зробіть фонд у бібліотеці, нехай видадуть канцелярію, розрахуються батьки, "забудькуватих" учнів.
Відповісти
Людоньки, ви краще подивіться, що діти їдять в шкільних їдальнях))). Шкідливість тих харчів набагато вища від кави. Та піца на розпушувачах і з смердючою ковбаси і сирка пласмасового , а не плавленого.
Зайшла якось на перерві в їдальні і просто опупіла від виду страв, накиданих руками, які тільки що чухали д*пу і давали решиу копійками.
Оце ШКОДА І ЗАГРОЗА здоров'ю.
Впевнена кавомати ще будуть, як тільки гарненько підмаже хтось.
А взагалі треба і в садочках поставити, але краще горілкомати, щоб ніхто не зміг сфоткати заввідуючих)))
Відповісти
Давайте ще до цього набору презервативи із шампанським додамо-баригі на:уй на базар,багатьом дітям цеї сечі пити катигорично заборонено .
Відповісти
згідна, що кавові автомати для вишів, Ви лиш уявіть дітей з тими стаканчиками з гарячою рідиною в коридорах , думаю не на одну дитинку опрокинеться, а це і опік і брудний , мокрий одяг, в якому ще на уроках сидіти , кава діткам шкідлива, хоче старшокласник випити, нехай п'є вдома
підтримую Ларису Кучер
Відповісти
пропонували ж каву без кофеїну, чай і гарячий шоколад
Відповісти
Так в школі N22 кавомат ВСТАНОВИЛИ !!!
Хто дав а це право - хто питав батьків !!!
Відповісти
Так в школі N22 кавомат ВСТАНОВИЛИ !!!
Хто дав а це право - хто питав батьків !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні