Тіло хлопчика знайшли під коренем дерева: подробиці трагедії

4
-11
Тіло хлопчика знайшли під коренем дерева: подробиці трагедії
У Луцьку тіло хлопчика, який провалився під лід, знайшли водолази-аматори під коренем одного з дерев, які ростуть на березі.

Про це розповів начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю в Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

"7 лютого о 12.45 було знайдено тіло хлопчика, який провалився під лід. Тіло було виявлено вололазами-аматорами, яких ми залучили до пошукових робіт. Тіло було виявлено приблизно на відстані 700-800 метрів від місця трагедії на глибині приблизно 5 метрів під коренем одного з дерев, які ростуть на березі", - розповів Володимир Нестеров.

Рятувальник зазначив, що пошуки ускладнювалися дуже суттєвим захаращенням річки Стир, поваленими деревами, майже нульовою видимістю.

"Водолази розповідали, що видимість була не більше півметра. Сильна течія могла віднести тіло хлопчика у непередбачуваних напрямках. Дуже велика кількість вирів у річці Стир. Це все ускладнювало пошуки", - додав він.

Нагадаємо, у Луцьку на річці Стир у суботу, 27 січня хлопчик провалився під кригу. Пошукові роботи розпочались у той же день, однак знайти підлітка не вдалось.

Раніше повідомлялося,що тіло 12-річного хлопчика знайшли у середу, 7 лютого в районі Тещиного язика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СЛАВА БОГУ ЩО ЗНАЙШЛИ.СПАСИБО БОГУ ЗА УСІХ СПАСАТЕЛЕЙ,ЗА УСІХ ХТО ШУКАВ ХЛОПЧИКА.ПОДЯКА ВЕЛИКА ВАМ !
Відповісти
Боже, візьми його до себе.....
Відповісти
Бідолашне дитятко! Неможливо передати яке велике горе батькам! Нехай їм господь дає сили пережити таке
Відповісти
Дуже дякуємо за те що допомогли в такій ситуації аматорам та і тим хто допомагав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні