Луцький стоматолог Олексій Мандич вирівнює зуби без брекетів*

19
74
Луцький стоматолог Олексій Мандич вирівнює зуби без брекетів*
Щоб вирівняти зуби, більше не потрібно носити металеві брекети або пластини, каже асистент кафедри ЛНМУ імені Данила Галицького, лікар стоматолог - ортодонт, терапевт, член асоціації пародонтологів України Олексій Мандич. Він пропонує відновлення естетики зубів з допомогою тонких непомітних кап. Інноваційний метод називається Splintline.

“Це інноваційний крок у розвитку функціональної стоматології. Альтернативний метод корекції позиції зубів за допомогою індивідуальних тонких та прозорих кап, які поступово виправляють недоліки форми зубного ряду” - розповідає фахівець.



З допомогою Splintline усувають такі недоліки як патологія прикусу, асиметрія обличчя, скупчення чи зміщення зубів, а також дисфункція скронево-нижнього щелепового суглобу.

“Запланувавши тему своєї дисертаційної роботи під час відвідування різноманітних тематичних конференцій та дослідження літературних джерел, я усвідомив наскільки все в організмі пов'язано, а саме проблеми з прикусом частіш за все призводять до порушеня функції скронево нижньо-щелепового суглобу. При цьому діагнозі люди часто потерпають від мігрені, оро-фаціального болю, шийних або зубних болей загалом, поміж тим адаптація до патології може привести до викривлення хребта, остеохондрозу шийного відділу, не говорячи про втрату дихання вночі(нічне апное) чи хропіння.Президент медичного інституту в Бостоні стверджує що за даними обстежень лікування дизфункці скронево-нижньощелепного суглоба може продовжити загальний вік пацієнта до 15 років! А система «Splintlinr» сприяє нормалізації функції скронево-нижньощелепного суглобу через точне позиціювання оклюзійних контактів”,і самих суглобових голівок - розповідає Олексій Володимирович.

Окрім того, лікар розповідає, що перевагою прозорих кап є естетика посмішки та гігієнічний догляд зубів. Пацієнт майже не відчуває болю під час процедури встановлення. Важливим також є те, що капи не травмують слизову оболонку та не сприяють нагромадженню їжі та нальоту.



Самі ж капи пацієнт може змінювати без допомоги стоматолога та має можливість під час лікування їсти тверду чи тягучу їжу, адже прозорі капи знімаються під час вживання їжі.

“Прозорі капи виготовляю із цифровим розрахунком індивідуальних особливостей патологічних змін в зубощелепній системі. Це прияє правильному відновленню функції та естетики щелепи. Всі етапи планування і виготовлення кап Splintline проводяться в спеціальному апараті (артикуляторі), який відтворює індивідуальні особливості прикусу і правильного функціонування зубощелепної системи”.

Встановлюють прозорі капи протягом п’яти-семи днів, з урахуванням діагностики та підготовки до процедури.

* . * . *

Пацієнтка Оксана Навроцька ділиться враженнями:

«Протягом семи років я дуже хотіла вирівняти зуби. Зверталася до різних ортодонтів. Всі пропонували брекети, перед встановленням яких навіть мала би видалити чотири здорових зуби. Не раз бачила у друзів і знайомих, як їм складно доглядати за брекетами, наскільки дискомфортно їх носити... І я категорично від них відмовлялася. Та й естетики в цьому, чесно кажучи мало...

І от коли вперше потрапила до Олексія Володимировича на консультацію, де він порадив прозорі та непомітні капи, відразу зрозуміла – це саме те, що я шукала! Зручні, невідчутні, легкі в догляді. Коли необхідно - можна зняти.

Звісно, спочатку щелепа звикала, тому невеликий дискомфорт був. Навіть трохи «шепелявила». Але зараз взагалі забуваю, що вони є. Перед прийомом їжі знімаю. З собою в сумочці завжди маю маленький ополіскувач та коробочку для кап. Порівняно із брекетами, доглядати за капами значно простіше. Головне, що є результат!»



* . * . *

Запис на прийом до стоматолога за номером 097-116-11-16.
e-mail: dr.mandych@gmail.com
.

http://www.splintline.ua

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
74

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ціна капи????
Відповісти
Олексій,докажи всі на моєму прикладі!!!я не заперечую!!!супер!!!
Відповісти
Підкажіть які ціни ?
Відповісти
У моей дочки там где глазные зубы клыки выше передних зубов.ей 14 лет.такое выравнивание зубов вы делаете.куда обратиться мы со Львовской области.
Відповісти
Цим методом давно користуються ортодонти у Львові. Моїй доньці два роки тому вже рівняли
Відповісти
Яка приблизна ціна для дитини 10 років буде?
Відповісти
Добрий день! Моїй дочці 13 років, очкі зуби вище передніх, ми б хотіли вирівняти їй зуби. Де ви знаходитесь???
Відповісти
Підкажіть будь ласка ціну приблизно кап?
Відповісти
А де знаходиться ваша клініка?
Відповісти
Дуже цікавить хоча б орієнтовна ціна (від і до)?
Відповісти
Ціна лікування в місяць в середньому обходиться в 120€ ( 3 капи для зубів верхньої щелепи 3 капи для нижньої, одну капи потрібно використовувати від 7 до 10 днів)
Відповісти
Моя донька саме в Мандича ставила брекети, цієї зими зняла вже... нам не було запропоновано ніяких новітніх технологій і під час лікування, ми неодноразово консультувалися з іншими ортодонтами тому, що даний лікар халатно відносився до своєї роботи, я вже мовчу про запис до нього...не пунктуальний і безвідповідальний. Я б нікому не порадила такого спеціаліста.
Відповісти
Ну мабуть ви не підійшли один одному
Відповісти
Яка ціна прийому?
Відповісти
ми носимо капи вже біля 1 року ,,купляли в іншого стоматолога,,,результат є але не такий який ми б мали якиб носили брекети,,,,,,
Відповісти
Я лікуюсь елайнерами теж майже рік, і мої 4- зуби вже вирівнялись, а з брекетами всі сказали видаляти 8 зубів, тому мабуть капи різні є
Відповісти
Яка ціна в гривнях лікування?
Відповісти
Яка ціна?????
Відповісти
120€ По корсу на момент замовлення в місяць
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні